15
Oct
2008

Romania in Google Earth

Intr-un final, Romania este in Google Earth 100%. Puteti sa vedeti totul in detaliu. Puteti sa vedeti tara, orasul, strada, blocul din satelit. Nu este la o calitate foarte buna sau la un zoom foarte mare….dar este suficient sa te poti orienta. Stiu ca Romania era in Google Earth, dar acum este cu tot ce inseamna strazi, munti, paduri, ape, totul in detaliu. De acum inainte Google Earth este cu ochii pe noi. Descarcati Google Earth si uite asa va plimbati mai usor pe glob.

thanks to Mihai (www.itbox.ro)

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

20 Responses

 1. Ma la mine e chiar ok. Stiu ca acum ceva vreme nu puteam sa vad unele chestiuni…acum merge perfect. As vrea sa bag si eu fotografii…ca se poate.

 2. Mihai

  Marian, nu inca, probabil au inceput sa updatateze la harti. oricum, am gasit si in state zone fara acoperire 😉 asa ca ce sa ne mai miram la noi.

 3. hoax

  uite asa va plimbati mai usor pe glob.
  PAi eu vreu sa ma plimb prin tara care cica e 100%, NU E 100% , fa niste printscreen-uri cu detalii din munti sosele, dealuri si ce mai zici ca e 100%..abureala

  s-au facut cateva poze la orasele mari in rest e tot ca pana acum 15-20%

 4. In curand o sa avem sateliti care sa vada ce facem in casa, ceva de genul sa vada prin pereti si oamenii sa fie controlati.. Oricum, Google Earth e foarte bun, pentru orientare

 5. Monica, tu nu poti adauga imagini pe google earth decat daca faci overlayer-ing si pot sa fie publice numai daca le pui pe un site separat folosind API-ul google maps.

  In schimb poti sa pui poze care sa apara sub forma de POI-uri pe anumite coordonate GPS setate de tine folosind panoramio.com 🙂

 6. melissa18

  eu am windows 7 si am incercat sa instalez google earth , si aproape ca m-i s-a stricat computerul nu mai vreau sa incerc google earth !!! nu mai vreau in viata mea google earth !!! si ati vazut ca la cei care au windows 7 nu le merg sa instaleze. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  dar cum sa-l fac sa mearga? raspundeti!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Muzica pe internet – taxe sau nu?

Incepand de ieri, tot mai multi incep sa discute despre noile legi care sunt acum propuse legat de drepturi de...

Închide