Romania in Google Earth

Intr-un final, Romania este in Google Earth 100%. Puteti sa vedeti totul in detaliu. Puteti sa vedeti tara, orasul, strada, blocul din satelit. Nu este la o calitate foarte buna sau la un zoom foarte mare….dar este suficient sa te poti orienta. Stiu ca Romania era in Google Earth, dar acum este cu tot ce inseamna strazi, munti, paduri, ape, totul in detaliu. De acum inainte Google Earth este cu ochii pe noi. Descarcati Google Earth si uite asa va plimbati mai usor pe glob.

thanks to Mihai (www.itbox.ro)

20 de păreri la “Romania in Google Earth

 1. Sorin Autor articol

  Ma la mine e chiar ok. Stiu ca acum ceva vreme nu puteam sa vad unele chestiuni…acum merge perfect. As vrea sa bag si eu fotografii…ca se poate.

 2. Mihai

  Marian, nu inca, probabil au inceput sa updatateze la harti. oricum, am gasit si in state zone fara acoperire 😉 asa ca ce sa ne mai miram la noi.

 3. Sorin Autor articol

  Pai nu sunt imagini live. DAr sunt imagini cat se poate de reale si surprinse in anumite momente. Sa faci upgrade si la Google Maps.

 4. hoax

  uite asa va plimbati mai usor pe glob.
  PAi eu vreu sa ma plimb prin tara care cica e 100%, NU E 100% , fa niste printscreen-uri cu detalii din munti sosele, dealuri si ce mai zici ca e 100%..abureala

  s-au facut cateva poze la orasele mari in rest e tot ca pana acum 15-20%

 5. Piscina Bucuresti

  In curand o sa avem sateliti care sa vada ce facem in casa, ceva de genul sa vada prin pereti si oamenii sa fie controlati.. Oricum, Google Earth e foarte bun, pentru orientare

 6. Mihai

  Monica, tu nu poti adauga imagini pe google earth decat daca faci overlayer-ing si pot sa fie publice numai daca le pui pe un site separat folosind API-ul google maps.

  In schimb poti sa pui poze care sa apara sub forma de POI-uri pe anumite coordonate GPS setate de tine folosind panoramio.com 🙂

 7. melissa18

  eu am windows 7 si am incercat sa instalez google earth , si aproape ca m-i s-a stricat computerul nu mai vreau sa incerc google earth !!! nu mai vreau in viata mea google earth !!! si ati vazut ca la cei care au windows 7 nu le merg sa instaleze. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  dar cum sa-l fac sa mearga? raspundeti!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *