11
Feb
2009

Romania – o tara prost crescuta

Romania este o tara prost crescuta, care a navalit in democratie fara o instruire prealabila. Ne-am trezit cu totii intr-o lume libera, fara sa stim ce presupune, ce drepturi avem si care sunt legile. Noi nu sunt uniti ca popor, nu stim sa ne aparam drepturile, nu stim sa ne respectam. Legile in Romania sunt facute bine si aplicate prost, sau sunt facute prost si aplicate bine, sau aplicate cum vrea fiecare.

Stramosii nostri, dacii si romanii, cred ca sunt suparati pe noi. Vitejia lor si puterea de lupta pentru acest pamant, nu se regaseste in sangele neamului nostru prezent.

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

3 Responses

  1. Din pacate, mizeria morala…, umana, dar si cea efectiva (hartii si gunoaie pe strazi, in parcuri, mucuri de tigara…, pe munte, in lacuri etc) sunt chestii care sunt de neacceptat pentru anul 2009.

    …Din pacate, exista. Si nu e vorba de (doar) cei din generatiile ce au apucat (si) timpurile ceausiste, cenusii, ci si de cei „din democratie”. Ceea ce e si mai rau.
    Stam rau, asa-i, la nivel de educatie si civilizatie; mai e mult pana… Pare-se ca 20 de ani „brucanizati” n-au fost de ajuns.

  2. carmen

    Da, si asta pentru ca ne complacem! Ne place sa fim lenesi, sa nu ne pese, sa punem intrebari de genul: „si ce pot face eu?!” Uite ca putem face „multe” se spune ca schimbarea incepe cu tine ceea ce e perfect adevarat! So, do something!!! Si se mai spune ca suntem si o natie de „plangaciosi”….
    Daca am ajuns aici, inseamana ca asta e „evolutia” pe care o meritam!

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Planuri de Valentine’s day?

Inca 3 zile si vine Sf. Valentin. Pentru mine va fi o zi normala, fara cadouri, fara dragoste. Nu am...

Închide