Romania – o tara prost crescuta

Romania este o tara prost crescuta, care a navalit in democratie fara o instruire prealabila. Ne-am trezit cu totii intr-o lume libera, fara sa stim ce presupune, ce drepturi avem si care sunt legile. Noi nu sunt uniti ca popor, nu stim sa ne aparam drepturile, nu stim sa ne respectam. Legile in Romania sunt facute bine si aplicate prost, sau sunt facute prost si aplicate bine, sau aplicate cum vrea fiecare.

Stramosii nostri, dacii si romanii, cred ca sunt suparati pe noi. Vitejia lor si puterea de lupta pentru acest pamant, nu se regaseste in sangele neamului nostru prezent.

3 păreri la “Romania – o tara prost crescuta

 1. Babilonul imobiliar

  Din pacate, mizeria morala…, umana, dar si cea efectiva (hartii si gunoaie pe strazi, in parcuri, mucuri de tigara…, pe munte, in lacuri etc) sunt chestii care sunt de neacceptat pentru anul 2009.

  …Din pacate, exista. Si nu e vorba de (doar) cei din generatiile ce au apucat (si) timpurile ceausiste, cenusii, ci si de cei „din democratie”. Ceea ce e si mai rau.
  Stam rau, asa-i, la nivel de educatie si civilizatie; mai e mult pana… Pare-se ca 20 de ani „brucanizati” n-au fost de ajuns.

 2. carmen

  Da, si asta pentru ca ne complacem! Ne place sa fim lenesi, sa nu ne pese, sa punem intrebari de genul: „si ce pot face eu?!” Uite ca putem face „multe” se spune ca schimbarea incepe cu tine ceea ce e perfect adevarat! So, do something!!! Si se mai spune ca suntem si o natie de „plangaciosi”….
  Daca am ajuns aici, inseamana ca asta e „evolutia” pe care o meritam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *