S-a dat startul la Gala Premiilor eCommerce 2012

Începând cu 24 aprilie, magazinele online se pot înscrie la a 7-a ediţie Gala Premiilor eCommerce. De asemenea, toti cei interesaţi de comerţul electronic se pot înscrie la Conferintele Nationale de E-Commerce care se vor desfăşura în zilele de 8 şi 9 Mai 2012, la Bucureşti. De precizat faptul că pe 9 mai va avea loc şi E-Commerce Zone.

Este un eveniment unic în România dedicat comerţului online şi nu trebuie ratat. Viitorul este în online. De la an la an creşte numărul celor care fac cumpărături pe internet, plătesc facturi, analizează etc. Creşte şi numărul tranzacţiilor cu cardul.

Gala Premiilor eCommerce este un prilej foarte bun pentru validarea magazine online, pentru analize profesionale, dar este şi un eveniment de socializare în acest domeniu.

Pentru înscrierea în competitie la GPeC 2012, magazinele trebuie să plătească o taxă în valoare de 800 lei + TVA care presupune multiple avantaje:

– evaluarea comercianţilor de catre un juriu format din specialişti şi un juriu format din câteva sute de consumatori obişnuiţi;
– auditarea magazinelor prin peste 85 de criterii esenţiale oricărui business online;
– acordarea rapoartelor de jurizare tuturor participanţilor (indiferent dacă se numără sau nu printre finalişti);
– posibilitatea de a discuta faţă în faţă cu membrii juriului pentru a le fi explicate rapoartele;
– acordarea gratuita a Marcii de Incredere TRUSTED.ro cu valabilitate 1 an de la data acordarii etc.

Aflaţi mai multe despre Gala Premiilor eCommerce 2012!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *