S-a incheiat prima etapa de votare la roblogfest 2009

Dupa 7 zile de nebunie, s-a incheiat prima etapa de votare la roblogfest 2009. Primele 20 de bloguri, cele mai votate din fiecare categorie, vor intra in runda a 2-a, care va incepe mai pe seara. Ideea sistemului de vot a fost buna, dar greoaie pentru omul paralel cu roblogfest si blogosfera in general.

Un prieten, care are cunostinte de internet si calculatoare, m-a votat si tot procesul a durat 15 minute. De la primul camp completat pana la votul final. Tin sa anunt ca nimeni, din afara blogosferei sau cei paraleli cu internetul, nu pierd atata timp doar pentru a da un vot. Generatia hi5 si youtube nici macar nu s-au apropiat de sistemul de vot. Voturile au fost date de cei din blogosfera si cei apropiati blogosferei.

Eu as propune pe viitor, tot sistemul cu contul, dar posiblitatea de a se face mai rapid si mai simplu, fara a se mai completa foarte multe campuri etc. Un sistem ca la magazinele online, folosit pentru pre-comanda.

Update: nu am intrat in top 20 si „n”. Parca era vorba de top 20 nu 20 si „n”. Din cei ramasi, l-am votat pe VisUrat pe toate fronturile. Click aici si votati. Nu trebuie sa faceti si voi la fel, dar e singurul care merita.

3 păreri la “S-a incheiat prima etapa de votare la roblogfest 2009

  1. Ciolitto

    Un sistem mai rapid ar prinde bine. Insa mi-am facut timp si am avut rabdarea de a da un vot aproape la toate categoriile. Mult succes!

  2. redandblue

    Am votat si eu , iar spre surptinderea mea , am ramas in cursa cu blogul de fotbal…dar poate ca nu erau mai mult de 20 de bloguri inscrise de am mers mai departe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *