4
Mar
2009

S-a incheiat prima etapa de votare la roblogfest 2009

Dupa 7 zile de nebunie, s-a incheiat prima etapa de votare la roblogfest 2009. Primele 20 de bloguri, cele mai votate din fiecare categorie, vor intra in runda a 2-a, care va incepe mai pe seara. Ideea sistemului de vot a fost buna, dar greoaie pentru omul paralel cu roblogfest si blogosfera in general.

Un prieten, care are cunostinte de internet si calculatoare, m-a votat si tot procesul a durat 15 minute. De la primul camp completat pana la votul final. Tin sa anunt ca nimeni, din afara blogosferei sau cei paraleli cu internetul, nu pierd atata timp doar pentru a da un vot. Generatia hi5 si youtube nici macar nu s-au apropiat de sistemul de vot. Voturile au fost date de cei din blogosfera si cei apropiati blogosferei.

Eu as propune pe viitor, tot sistemul cu contul, dar posiblitatea de a se face mai rapid si mai simplu, fara a se mai completa foarte multe campuri etc. Un sistem ca la magazinele online, folosit pentru pre-comanda.

Update: nu am intrat in top 20 si „n”. Parca era vorba de top 20 nu 20 si „n”. Din cei ramasi, l-am votat pe VisUrat pe toate fronturile. Click aici si votati. Nu trebuie sa faceti si voi la fel, dar e singurul care merita.

You may also like

Nimeni nu scapă (fără emoţii) cu Vunk (concurs)
QNAP va premia 12 fotografii în concursul online pentru calendarul 2013
Maşina de blogger – voturile mele
Care esti pasionat de tenis de masa? (concurs)

3 Responses

  1. Am votat si eu , iar spre surptinderea mea , am ramas in cursa cu blogul de fotbal…dar poate ca nu erau mai mult de 20 de bloguri inscrise de am mers mai departe

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Death Race (2008) – Cursa mortala

Regizor: Paul W.S. Anderson Scenaristi: Ib Melchior Charles B. Griffith Robert Thom Genul: Thriller / S.F. / Aventura / Actiune...

Închide