15
Noi
2009

S-a lansat BonusGate – recomanzi şi câştigi

În urmă cu 10 zile, SigmaNET a lansat un nou sistem de afiliere. Spre deosebire de celelalte, BonusGate nu-ţi cere să ai site/blog. Trebuie doar să recomanzi produsele prietenilor, aceştia să cumpere şi să facă recomandări mai departe. Deci nu ai nevoie de trafic, locuri pentru afişat bannere, link-uri etc. Trebuie să ai prieteni care să te asculte şi să ţină cont de recomadările tale.

În urma unor calcule simple, SigmaNET BonusGate îţi poate asigura un venit lunar de aproximativ 600-700 RON.

Un exemplu de calcul al comisionului in doua trepte: daca afiliatul are 3 clienti care au comandat impreuna de 1940 lei, acesta va primi suma de 19.40 lei, si daca acesti 3 clienti sunt inscrisi in sistemul de afiliere si la randul lor au cate 3 clienti, afiliatul de nivel 1 primeste 0.5% pentru comenzile in valoare de 13.460 (3080 + 4770 + 5610) facute de cei 9 clienti ai afiliatilor de nivel 2, astfel el primind comision de vanzari indirecte de 67.3 lei. In total afiliatul de nivel 1 primeste 86.7 lei, un comision aproximativ egal cu 4.5% din valoarea cumparaturii intiale. SigmaNET BonusGate incurajeaza dezvoltarea retelei de afiliere si bonusarea cumparaturilor efectuare de prietenii prietenilor tai, putand asigurand un venit constant lunar de aproximativ 600-700 de lei.

(foto chip.ro)

Şi că tot vin sarbatorile de iarnă, SigmaNET are si un concurs legat de noul sistem de afiliere. Primii 3, care vor înregistra cele mai mari venituri din afilierea BonusGate, vor fi premiaţi. Adică ei oricum vor câştiga bani, dar vor castiga si premiile astfel:
Loc I: Camera video Canon MD205 ( in valoare de 813 lei )
Loc II: Camera foto Olympus 840 silver ( in valoare 728 lei)
Loc III: Dvd player portabil Prestigio PPDP711 ( in valoare de 598 lei )

Eu încă n-am încercat acest sistem de afiliere, asta pentru că nu am prieteni care să-mi fi cerut sfaturi legate de produsele pe care doresc să le cumpere, iar eu nu le trimit recomandări din propria iniţiativă. Mult succes şi la mai mulţi bani!

You may also like

Daca n-ai facebook – NU EXISTI
Webstock 2010 – un online tanar
Din online…
In cat timp ti se incarca?

5 Responses

 1. Pingback : uberVU - social comments

 2. interesant ca am trimis 26 de invitatii (numai la cunoscuti), dar numai 8 dintre acestia au vizitat site-ul sigmanet si NICIUNUL nu si-a creat cont de afiliat

  si mai interesant este ca 2 prieteni (dintre cei 8 ) mi-au confirmat ca si-au creat cont (si au trimis chiar invitatii), dar acestia nu imi apar in lista mea de afiliati… hmmm

  cei de la sigmanet au copiat o idee buna (a celor de la Lyoness) dar habar nu au cum s-o implementeze, din pacate 🙂

  eu stiu exact unde au gresit, dar informatia costa 😉

 3. Nu au gresit deloc.
  Totul functioneaza ok.
  Dar evident, lumea NU citeste niciodata pana la capat !

  Conversia din „recomandat” in „afiliat pe viata” se face numai DUPA prima comanda finalizata.

  Sistemul este foarte „fair-play” din 3 mari considerente:
  – daca un om primeste 5 reclame, dar din astea 5 doar 1 dintre cei care au trimis l-a convins sa cumpere, mi se pare normal ca acela sa fie castigatorul si sa i se asocieze lui pe viata acel afiliat
  – chiar daca nu cumperi nimic dar ai cont SigmaNET si esti in BonusGate dar celor carora le recomanzi produse si cumpara, atunci esti remunerat conform afilierii.
  – chiar daca NU ai cont SigmaNET si NU esti in BonusGate DAR faci recomandari din site sigmanet.ro , in momentul cand iti faci cont vei constata ca deja ai in lista de „recomandari trimise” pe cei carora le-ai trimis recomandari.

 4. poate nu am inteles eu bine, dar daca cineva si-a facut cont pe sigmanet in urma recomandarii mele, ar trebui automat sa fie considerat afiliatul meu, indiferent daca sau cand va face cumparaturi si recomandari

  succes 🙂

 5. he he, ia uite ce am primit azi pe mail de la bonusgate 😉

  „Pana astazi s-au inregistrat in reteaua BonusGate:

  250 de initiatori
  1630 de recomandari
  65 de comisioane in valoare de 3562 lei

  Si asta, in DOAR 3 SAPTAMANI!”

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Google Map Maker – să construim hărţi

Ieri a avut loc Google Map Maker Training Event And Mapping Party, un eveniment la care au participat aproximativ 30...

Închide