24
Oct
2009

S-a lansat Windows 7

Dragi prieteni, simpatice prietene, Microsoft a lansat Windows 7. În 22 octombrie 2009, Windows 7 a fost lansat oficial la nivel mondial, deci şi în România şi va fi comercializat în 3 variante: Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional si Windows 7 Ultimate. Eu utilizez versiunea Windows 7 Ultimate şi sunt încântat de el. Este mult mai rapid, bootează în timp record, simplu de utilizat, arată bine şi informaţia este la loc sigur. Am înţeles că această versiune poate rula şi în mod Windows XP, dar încă nu am testat.

Evenimentul a fost marcat în România, printr-o mică prezentare susţinută de Tudor Galos (aflaţi mai multe informaţii), aseara la Web-Club. Conform celor spuse de Tudor, Windows 7 a fost testat în foarte multe ţări şi de milioane de utilizatori, România având printre cei mai mulţi utilizatori testări şi peste 100 000 de descărcări de pe serverele Microsoft.

Ţin să vă mai precizez că, începând cu 30 octombrie, se va lansa o campanie de promovare online şi radio, sub numele de 7 recorduri. Campania se va încheia pe 6 noiembrie cu un concert Gorrilaz la Sala Polivalentă.

Vă sfătuiesc să cumpăraţi calculatoarele şi laptopurile cu un sistem de operare preinstalat. Avantajele sunt multiple şi nu vă mai baţi capul cu drivere, sistem de operare, instalare etc.

sursa foto: go4it.ro

You may also like

HTC şi Microsoft au lansat Windows Phone 8X şi Windows Phone 8S (specificaţii tehnice)
HTC susţine platforma Windows Phone 8
Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Internet Explorer 9 – spot publicitar

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Cotroceni Park – AFI Palace Cotroceni – încă un mall al sărăciei…

Surprinzător sau nu, încă un mall se va deschide în Bucureşti. Vorbim de Cotroceni Park, un gigant complex comercial ce...

Închide