13
Iul
2012

Să ajutăm copiii „invizibili”

Stăteam zilele trecute şi meditam la ideea că mulţi oameni nu apreciază ceea ce au, ce li se oferă, ce-i înconjoară. Fiecare vrea mai mult, vrea să se simtă special, dar niciodată nu sunt fericiţi cu adevărat şi mereu găsesc scuze pentru frustrările şi supărările din viaţa lor.

Cred că trebuie sa ne bucurăm de fiecare clipă pe care o trăim, să ne bucurăm de viaţă, de orice ne înconjoară. Unii sunt mai avuţi, alţii sunt mai modeşti, dar trebuie să ne gândim că fericirea nu înseamnă doar bani, nu înseamnă vacanţe luxoase şi meniuri speciale. Fericirea înseamnă să exişti, să ai o identitate, să ai o familie aproape, prietenii, să fii sănătos şi mereu să te trezeşti dimineaţa cu un scop anume.

Aflaţi că în România sunt foarte mulţi copii „invizibili”. Cred că aţi auzit de noile spoturi UNICEF. Aproximativ 70.000 de copii sunt părăsiți de părinții lor și trăiesc în grija statului. Ei nu pot merge la doctor şi la şcoală, sunt copii care sunt abuzaţi sau care nu au acte de identitate, sunt copii care au la rândul lor au copii. Sunt şi copii care sunt în pericolul de a fi părăsiţi de părinţii lor.

Ideea e că noi le putem oferi o speranţă şi-i putem face vizibili. Îi putem ajuta prin donaţii. Ai posibilitatea să donezi punctual pentru copii alegând opțiunea „Vreau să donez acum” sau să donezi lunar alegând opțiunea „Vreau să donez lunar” asigurând în acest fel un sprijin constant pentru copiii vulnerabili.

Modalităţi de donare:
SMS la 8848 în valoare de 2 euro pentru care nu se percepe TVA, număr valabil în rețelele Cosmote, Orange și Vodafone;
Apel la 0900 900 230, apel în valoare de 2 euro pentru care nu se percepe TVA, număr gratuit pus la dispoziție de Romtelecom;
Donatii online pe www.unicef.ro;
Donatii în contul UNICEF la orice sucursală BRD-Groupe Société Générale (mentionând cod 09).
!!!!! Pentru prima data in mediul online din Romania s-a introdus posibilitatea donatiilor lunare, mai multe detalii aici.

Campania îşi propune să strângă fonduri pentru a preveni separarea copiilor de familie prin continuarea și extinderea proiectului Prima prioritate: niciun copil invizibil. 

 

You may also like

Au trecut 30 de secunde – a mai murit un copil

1 Response

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri – Bucharest KoolHunt 2012

Pe 14 iulie, de la 22:00, Raluk.ro da startul primei editii KoolHunt, o noapte in care cele mai cool localuri...

Închide