6
Dec
2008

Sa cautam cu OkiDoki.ro

Am tot citit pe diferite bloguri articole cu si despre OkiDoki.ro. La inceput nu prea am inteles exact ce este, dar nu mi-a trebuit mult timp sa-mi dau seama ca este un motor de cautare autohton. OkiDoki.ro este un proiect ce apartine trustului MediaPro si dezvoltat de o echipa condusa de Orlando Nicoara (daca am gresit ceva sa ma corectati). Versiunea alpha-beta al acestui search s-a lansat pe 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei.

Acest search concureaza direct cu Google. Poate ca toti o sa spuneti ca nu va avea succes pentru ca Google este cine este si toti il folosim. Eu vreau sa fiu putin mai optimist, sa dau o sansa acestui proiect si sa spun: „Da, peste inca 1 an voi folosi OkiDoki.ro pentru cautarile pe plan national si Google pentru cautarile pe plan international”.

Ma bucur sa aud c-au inceput sa apara proiecte romanesti pentru online-ul romanesc. Suntem un popor rau, invidios si arogant dar foarte capabil.
E timpul sa nu mai lasam marii specialistii in Informatica sa paraseasca tara, sa lucreze pentru companiile mari internationale, pentru ca si-n Romania se poate. Am incredere in aceste proiecte autohtone.

Daca doriti sa cititi istoria OkiDoki o gasiti aici si aici.

OkiDoki este o vorba folosita de mine si cativa prieteni de 6-7 ani. Acum a ajuns sa fie motor de cautare:)

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Project Glass: One day…
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Citește articolul precedent:
Blogosfera Feminina

Ma bucur sa vad ca blogosfera feminina se extinde. Am vazut va tot mai multe reprezentante a sexului frumos dand...

Închide