31
Aug
2009

Să facem bani cu YouTube

În curând vom putea produce bani prin intermediul celui mai mare site UGC – YouTube. Google a anunţat că, în scurt timp, putem să facem bani prin propriile creaţii urcate pe site. Nu trebuie decât să urcăm filmuleţe făcute de noi, adică material original cu drept de autor şi fără elemente preluate din alte materiale.

Site-ul va vinde publicitate prin intermediul acestor material, iar o parte din venit va fi dată autorului. Google a precizat că nu este vorba despre sume uriaşe, dar fiecare poate să înceapă să viseze. Hai să fim totuşi realişti.

Nu rămâne decât să ne apucăm de treabă. Producem filmuleţe de calitate, le promovăm cum putem, adică pe bloguri, site-uri, pe forumuri etc, şi cu cât adunăm mai mulţi vizitatori cu atât avem şanse să câştigăm mai mulţi bani.

Şi că tot veni vorba de a face bani din YouTube, azi am primit un email prin care mi se propunea o colaborare. Să pun pe filmuleţe o adnotare cu un link către „ceva”, fiind plătit la comision. Deci este un început.

You may also like

Project Glass: One day…
Cât de indiferenţi suntem?
Nokia E7 – noul communicator
Motor, actiune!

3 Responses

  1. Pingback : YouTube – 1 miliard vizualizari/zi | IT&C Blog

  2. madalina

    unde pot sa gasesk butonul acela cu „parteneriat sub programe” de la youtube ? am cautat de am innebunit si la home si la cont si peste tot si nu-l gasesk 🙁 … please help me

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Plăcerea de a bea Coca Cola Zero

După multe zile de la apariţie, mai exact 6, public şi eu noua reclama de la Coca Cola Zero, defapt...

Închide