Sa radem cu Comedy.Show

Acum ceva zile in urma, am primit o invitatie la Comedy.Show de la Ciprian Pop si tin sa-i multumesc pentru acest lucru. Eram pe punctul de a rata evenimentul, dar intr-un moment de plictiseala si leneveala, mi-am adus aminte de invitatie. Norocul meu a fost ca mi-am adus aminte la o ora destul de ok si am avut timp sa ma pregatesc si sa ajung la timp la „La Scena”, locaul cu pricina. La 19.30 a inceput show-ul.

Pentru cei ce nu stiu, Comedy.Show este o trupa formata din 5 oameni extraordinari care au rolul de a va face sa radeti. Show-ul lor nu este stand-up comedy.
Comedy.Show este un spectacol de teatru de improvizatie. Asta inseamna ca nimic nu este pregatit dinainte, fixat, regizat, totul se intampla pentru prima oara sub ochii publicului care da teme de improvizatie pentru actori (titluri de scene, locuri unde sa se intample actiunea scenelor, obiecte pe care sa le foloseaca improvizatorii intr-o scena, propozitii cu care actorii sa improvizeze, pe loc, ajutati de un pianist, un cantec, etc). De fiecare data este ALTFEL! IN FIECARE DUMINICA SEARA.

Sa stiti ca m-am intors de la eveniment cu 2 Kg in plus, asta din cauza faptului c-am ras foarte mult. Nu cred ca a fost fraza la care sa nu radem, macar un zambet si tot era. Mi-a placut si voi incerca sa merg in fiecare duminica. Mi s-a deschis apetitul.

Va invit sa urmariti si cateva filmulete facute asa cum am putut si cat am putut. Deocamdata 2, mai sunt inca 2 care vor veni ceva mai tarziu.
Comedy.Show – O uràta la cumparaturi.

Comedy.Show – Doar intrebari

8 păreri la “Sa radem cu Comedy.Show

  1. Pingback: Bogdan Dumitrescu » Blog Archive » Ce scriu altii despre noi!

  2. Pingback: Bogdan Dumitrescu » Blog Archive » Articole despre Comedy.Show

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *