Samsung HMX-U10

Mă gândesc să-mi cumpăr o cameră video, care să filmeze full HD, şi un aparat foto profesional. Jucăria mea, Sony DSC-H10, este bună, dar este o camera foto/video limitată în setări şi performanţă. Acum că m-am obişnuit cu ea, vreau ceva mai mult şi mai bine. Am aflat că Samsung a lansat Samsung HMX-U10, un camcorder full-HD la un preţ de proximativ 600 RON, chiar ieftină la câte ştie să facă. Filmează full HD la rezolutia 1920×1080, senzorul CMOS de 1/2.3 inch, captează imagini la 10 megapixeli, autonomie de pana la 1,2h etc. Dimensiunile sunt 56mm x 103mm x 15.5mm şi cântăreşte doar 95g.

Zoso are un Creative Vado HD, ceva asemănător cu camcorder-ul full-HD Samsung HMX-U10.
Alte sfaturi, informaţii sau produse asemănătoare? Ce-mi recomandaţi?

10 păreri la “Samsung HMX-U10

 1. Cristi VADUVA

  Camera foto am un SONY Alpha DSLR A300 de care sunt super multumit, camera video nu am dar si eu ma gandesc sa-mi cumpar una – insa nu stiu exact direferntele de performanta intre astea mici (gen mp3-player) si cele mai mari putin.

 2. Cristi VADUVA

  Da, vorbesc de diferente tehnice / calitate a imaginii / functii / zoom / luminozitate … chestii de genul asta. Ca alea mici sunt mai usoare si mai practice mi-am dat si eu seama 🙂

 3. Sakura

  Faptul ca este mai usoara nu este neaparat un avantaj. Iti tremura mai usor mana cu ea. Cel mai important neajuns la miniaturile acestea mi se pare lipsa oricarui stabilizator optic. Apoi lipsa unui zoom optic. Dupa care urmeaza o caruta de neajunsuri mai tolerabile. Avantaje? Pret si portabilitate.

 4. Sorin Autor articol

  @sakura ai dreptate in anumite puncte:). Se pare ca tehnologia asta isi cam face de cap si va intra cu stabilizatorul si-n camerele mici. Am vazut ca filmeaza bine si e ok daca o pui pe un trepied. Eu o vreau pentru conferinte mai mult si chiar filmat din mana:)…Am experienta de la Sony H10.

 5. alex

  nu ye baga dai bani degeaba nu are stsbilizator nu zoom optic pe timp de noapte e zob are nevoie de 15 luksi ( cam mult) cauta altceva e una la kodak ceva de tipul „z’ filmeaza mult mai bine dar are alte dezavantaje . la bani astia nu cumperi performanta .cu respect alex

 6. Pingback: Samsung U10 – 1080/30fps | Blogu` Lu` Sorin

 7. Puiu

  Pentru ca vrei sa-ti iei si o camera video si un aparat foto profesional, eu recomand Nikon D90. DSLR cu functia de filmare HD. Ce vrei mai mult ? Pierzi un pic la portabilitate dar stii ca filmezi cu un senzor imens si prin niste sticle decente. Succes la clickshare!

 8. Pingback: Samsung U10 – camcord HD la purtător | Blogu` Lu` Sorin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *