25
Dec
2009

Samsung Omnia II (I8000) şi ecranul AMOLED

Samsung Omnia II

Pe 13 noiembrie am avut ocazia să butonez noul Samsung Omnia II (I8000), s-a întâmplat la Noaptea Internetics. Ce mi-a placut cel mai mult a fost display-ul, fiind şi primul lucru pe care-l remarci la un telefon când îl vezi prima dată.

Cum am mai spus şi într-un alt post, ecranul este de tip AMOLED touchscreen şi foarte generos (3,7inch). Faptul ca are un display mare îl face mai uşor de folosit. Puteţi să citiţi mai bine, să urmariţi filmuleţe, clipuri, totul se vede mult mai bine, calitatea imaginii este mai bună şi nu mai trebuie să vă chiorâţi pe un ecran mic.

Un ecran construit pe tehnologia AMOLED este mult mai ușor, consumă mai puțină energie, oferă avantajul costurilor mici de fabricație, este mai rezistent și calitatea imaginii este superioară față de cea oferită de un LCD obișnuit. Este pe principiul „Mai bun și mai ieftin”.

În prezent foarte mulţi producători de telefonie mobilă pun accentul pe tot felul de dotări multimedia, camere foto, design, dar prea puţini vin cu ceva nou. Însă display-ul AMOLED touchscreen de la Samsung m-a făcut să-mi doresc noul Windows phone Samsung Omnia II şi sper ca Moş Crăciun să-mi facă un asemenea cadou. Cred că am fost cuminte. Şi dacă Moşul a strâns cureaua din cauza crizei economice, atunci mă înscriu la concursul Cosmote şi poate câştig unul din cele 2 Samsung Omnia II puse la bătaie. Eu m-am înscris, tu ce mai aștepți? Multă baftă! Puteți afla mai multe despre telefon, citind și părerile celorlalți concurenți.

You may also like

F64 aniversează 12 ani de activitate
Samsung GALAXY S III în magazinele din România
Noul Samsung Omnia M cu Windows Phone 7.5 (specificaţii tehnice)
HTC One X de la 239 euro (TVA inclus)

2 Responses

  1. Pingback : Scurte de Duminica #3 | Kronos Blog

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Ce cadou i-ati oferi lui Mos Craciun?

Noi ii cerem lui Mos Craciun tot felul de cadouri si sa ne indeplineasca toate dorintele, dar noi ce-i oferm...

Închide