7
Mai
2009

Sandero Stepway


Dacia Sandero Stepway a fost prezentată la salonul auto de la Barcelona şi este versiunea înaltă a berlinei Dacia Sandero, având garda la sol cu 20 mm mai mare faţă de aceasta. Iniţial am crezut că s-a lansat SUV-ul de care s-a tot vorbit, dar oficialii Dacia au anunţat că acesta va apare în 2010.

Dacia Sandero Stepway este echipată cu o motorizare pe benzina de 1.6 litri si 90 CP şi cu o motorizare diesel DCI de 70 CP. Reprezintă varianta europeană a modelului Renault Stepway ce se comercializează în Brazilia. Va fi disponibil pe mai multe pieţe europene din toamna acestui an.

Din fotografii arată bine, dar totul până la producţia de serie. Dacă şi preţul ar fii pe măsura buzunarelor noastre, am putea vorbi de cel mai bun produs Dacia cu raport calitate/preţ foarte bun. Rămâne să vedem când se va lansa în România şi după primele teste ne putem da cu părerea corect.

(foto şi info hotnews)

Update: Maine, 17.06.2009 Dacia Sandero Stepway va fi lansata oficial in Romania. Nu este un SUV, este un Sandero cu garda la sol marita si pretul va incepe de la 9200 EUR.

Versiunea Stepway a modelului Sandero este disponibilă în două variante de motorizare, pe benzină, 1.6 MPI 90 CP, la preţul de 9.200 de euro, şi pe motorină, 1.5 dCI 70 CP, la preţul de 10.400 de euro.

(foto gsp.ro)

You may also like

Maşini în vremuri de criză
Volkswagen L1 – Centrul de Design
Să vindem maşini online
Ferrari 599 HGTE

5 Responses

 1. Nu sunt pe spate legat de noul lor crossover, dar respect ceea ce fac. E un inceput. Se putea si mai bine, dar sa nu ne grabim. Pana la urma o sa iasa si de la Dacia ceva mai stralucit.
  PS: Eu as fi schimbat macar ceva la motorizare.

 2. Se pot face multe la Dacia, dar mereu sunt interese la mijloc. Eu cred ca din 2010-2012 vom avea si masini fabricate la Dacia. Ma refer la masini care sa merite si banii.

 3. lorena

  Mai… urata nu este. Este ca… Sandero. Este o Dacia. Nu ai cum sa vezi designul celor de la Alfa Romeo si tehnologiile de la Toyota pe o masina Dacia, care se adreseaza din principiu unui target mai… sarac 😀

  Dar nici sa ajungi sa numesti chestia aia … ca fiind un SUV. mi se pare mult prea exagerat sa jignesti termenul de SUV in halu’ asta. In momentul in care nu ai nici macar 4×4 pe el, nu-l numesti SUV.. ci … “Dacia Sandero Inaltat , pentru a nu lovi bordurile in parcare”

  In fine, aici sunt mai multe imagini si wallpapers cu Sandero Stepway :

  http://www.my-image-host.com/users.php?act=gallery&gal=13

 4. Pingback : A început Salonul Auto de la Frankfurt 2009 | Blogu` Lu` Sorin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
De ce twitter?

La fel pot întreba "De ce nu twitter?". Folosesc twitter-ul de aproximativ 10 luni, asta datorita unor prieteni apropiaţi. La...

Închide