6
Noi
2009

Școli închise vs. Școli deschise

Interesant titlu, nu? Bun, acum să vă explic despre ce este vorba. Dupa cum bine știți, a început nebunia în România. Gripa porcină pune stăpânire pe oameni. Pe foarte mulți doar îi sperie, pe alții îi și infectează…Nu este de glumit cu așa ceva, dar nici să ne panicăm acum cu toții. Trebuie să luăm măsurile generale de prevenire a gripei porcine: alimentație cât mai sănătoasă, spălat pe mâini cât mai bine și cât mai des cu apa și săpun, să avem grijă de igiena noastră, să folosim batistuțe parfumate când tușim sau strănutăm (batistuțe de unică folosință) și să evităm să ne atingem ochii, nasul sau gura.

În urma unor verificări, am aflat că gripa porcină a îmbolnăvit peste 727 de persoane. Sunt curios câți s-au vindecat, că nimeni nu spune…Acest virus a atins și câțiva copii, ceea ce a dus la închiderea școlilor și a liceelor, unde învățau aceștia, pentru 7 zile.

Și dacă se închid școlile în offline, mai multe școli se deschid în online. Azi am văzut ca numărul acestora a ajuns la 3 și cred că se vor mai deschide…E un trend.

scoaladebani.ro – Înveți să câștigi bani. Un concurs susținut de BCR.
scoaladeblog.ro – Sper să învățați bine cum stă treaba cu blogul.
scoaladeeficienta.ro – Este legată de lansarea noului val de tehnologie: Windows 7, Windows Server 2008 R2 și Exchange Server 2010
Multă baftă la concursuri și să învățați bine…

You may also like

Vaccinul împotriva gripei A/H1N1 – Da sau Nu?
Windows 7 în România
Underworld, Gorillaz Sound System & Dubfire – Sala Polivalenta din Bucureşti
În News 7

2 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Google Maps Mapping Party

Pe 2 noiembrie scriam un articol despre faptul că România este tot mai vizibilă pe harta google. Acest lucru a...

Închide