Se scumpesc tigarile

Guvernul Boc vrea sa scoata bani de pe urma viciilor romanilor. S-au gandit ei ca e bine sa-si bata joc de fumatori si de consumatorii de bauturi alcoolice. Au decis cresterea accizelor la tutun si alcool incepand cu 1 martie, pana la nivelul prevazut pentru anul 2012. In aceste conditii, tigarile se vor scumpi cu 50%.

Cu ocazia asta ne lasam de tigari si de baut. Devenim o societate mai sanatoasa.

13 păreri la “Se scumpesc tigarile

 1. Cristi VADUVA

  E din cauza ca e ieftina benzina (sub 50 centi/litru), oricum pretul ar fi accesbili, salariul minim este pe la 6-7$/ora iar un pachet de tigari costa in jur de 4$.

 2. Vasi

  Se vorbeste de scumpire nu de disparitia tigarilor de pe piata. Deci oricat s-ar scumpi, tot vor fi cumparate. Intr-un bar sau club oricum numarul celor care zic ca se lasa de fumat e mai mare decat al celor care chiar se lasa si al celor care nu fumeaza deloc. Mereu am zis si eu,,hmm uite cat cheltui pe luna pe tigari, dar cand le cumpar zic…eh 6.5lei,ce mai conteaza 3lei in plus sau in minus. Si cand nu dispunem de ele oricum exista „Altora”, binecunoscutele tigari free!!Daca se scumpeste Coca Cola, n-ati mai bea deloc?Sau bautura alcoolica preferata! O viata o muncim, e inevitabil sa nu avem si vicii care implica costuri!

 3. Doru

  Cred ca ne apucam de tigara electronica, a incercat cineva tigarile astea? Am gasit o oferta pe internet , stie cineva ceva?

 4. Conteaza?

  Eu cred ca ar trebui mai scumpe sa le faca ia ganditi daca ar fii sa zicem 100% fumatori la cresterea pretului sar lasa 50% ceilalti 50% vor plati pentru care sau lasat deci nu ese nimeni in pierdere firmele vor face acelasi ban si fumatori mai putini. ei bine ar fii cativa fumatori revoltati dar cui ii pasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *