Seat Leon Cupra de 240 CP

Poliţia Autostrăzii va beneficia de viteza unui Seat Leon Cupra până în luna noiembrie a acestui an, în limita a 100 000Km. Va patrula în special pe autostrada soarelui, Bucureşti – Constanţa. Maşina este oferită spre testare de Porsche România. Eu am însă o întrebare: Ce să facă cu ea?.

– autostrăzile din Romania nu ne permit să circulăm cu viteză mai mare de 150km/h pentru că sunt pline de gropi, denivelări şi de maşini;
– nu sunt politişti pregătiţi să conducă această „bijuterie”;
– vor avea bani de benzină?

5 păreri la “Seat Leon Cupra de 240 CP

 1. Bogdan Alupoaie

  Foarte interesanta initiativa, eu unul o consider o foarte buna campanie de marketing din partea celor de la Porsche Romania, masina a fost oferita gratuit complet echipata pe o perioada de 6 luni Politiei Rutiera Romana de Autostrazi. Dupa aceasta perioada masina va fi restituita Importatorului Seat.
  Sincer consider chestia asta cea mai buna promovare a marcii de pana acum in aceasta tara.

 2. Raresh

  Cine a zis ca nu se poate circula cu o viteza mai mare de 150km/h? :)) yo am mers si cu cineva si cu 200 (era autostrada goala, doar 30 de km am mers asa).

 3. Bogdan Alupoaie

  Pai asa fratilor mergeti cu 200 la ora si o sa vina biu biul asta de politie si o sa va ia permisele :)) muhahaha .. voi legea nu stiti sa o respectati ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *