24
Noi
2010

Secret Party – Sandero serie limitata Orange

Secret Party este evenimentul de lansare a modelului Dacia Sandero Editie Limitata Orange. Ca sa ajungi la party, trebuie sa gasesti cele 8 indicii saptamanale. Deci fii pe faza, de cate ori se activeaza un nou indiciu pe site, tu trebuie doar sa intri repede sa-l gasesti!

Fiecare indiciu o sa iti spuna ceva foarte cool despre petrecere, deci cu cat gasesti mai multe indicii, cu atat stii mai multe. La final, primesti invitatia pentru super party-ul Sandero serie limitata Orange. Vrei la party? Arata-ne cat de tare esti si gaseste indiciile! Sorin.Rusi.ro va afisa cele 8 indicii in ordinea aparitiilor, asa ca intra si verifica:).

Apropo, aveti sansa sa castigati chiar o Dacia Sandero Editie Limitata Orange. Jocul e simplu. In primul si-n primul rand, trebuie sa te inscrii pe site-ul www.secretparty.ro. Odata ce ti-ai facut cont, vei fi alertat de cate ori va fi activat un nou indiciu pe site. Gaseste cele 2 indicii saptamanale, iar la final, dupa ce le vei gasi pe toate cele 8, vei primi invitatia pentru Sandero Secret Party.

Urmeaza instructiunile pentru fiecare indiciu, rezolva-le si noi iti trimitem pe mail de fiecare data cate o bucatica din invitatia finala.

Nu uita, e simplu:
1. Te inscrii
2. Gasesti cele 8 indicii
3. Descoperi petrecerea secreta si ai sansa sa pleci acasa cu un Sandero serie limitata Orange.

Cam atat deocamdata. Tineti aproape pentru ca vin si indiciile;). Spre petrecere!

You may also like

Puma Creative Factory Party
Evenimentul 3D al anului!
Life is a Pitch
Pantofi PUMA personalizati

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Motor, actiune!

Atentie, se filmeaza! Sau cum se arunca cu apa;)

Închide