8
Feb
2009

Semnalul la Vodafone este picat

Update: 7 ianuarie 2012 – Vodafone are probleme cu reţeaua de voce şi date. Au emis chiar şi un comunicat prin care anunţă aceste defecţiuni.

“Utilizatorii Vodafone pot intampina probleme in folosirea serviciilor de voce si date, in anumite zone din Bucuresti, precum si din judetele Constanta, Prahova, Ialomita si Calarasi. Echipele de interventie lucreaza intens pentru remedierea cat mai rapida a acestor probleme. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat clientilor nostri. Vom reveni cu detalii. Multumim pentru intelegere!”

Astazi se pare ca Vodafone are probleme cu semnalul. De la primele ore ale diminetii, m-am trezit fara semnal la telefon pe reteaua de Vodafone. Cel putin in zona Rahova si Berceni e confirmat, reteaua e picata. Rusinica Vodafone, sau punem asta pe „spatele” proiectului NetCity?

Update: Daca stie cineva de ce a picat reteaua Vodafone, e rugat sa ne anunte si pe noi. Vodafone nu a anuntat nimic pana la ora aceasta.

Update1: Pe la 14.30 era semnal in Pantelimon si pe la 15.00 revenise si in zonele picate.
Update2: 17.06.2009 Semnalul la Vodafone a fost picat in mai multe zone din Bucuresti. Nici un comunicat oficial Vodafone.

You may also like

Internet mobil: Zapp, Vodafone, Orange, RomTelecom, RCS&RDS
Vodafone.ro are hainuţe noi
After-party la Optimism 2009
O Simfonie pentru Vodafone

24 Responses

 1. Irina

  O fi picat nu zice nimeni, dar daca te duci pe pagina lor nici un anunt, nici o scuza nici o maslina…de azi dimineata si pana acum nimic..tel e mort si in viilor

 2. Beny

  Si in Militari aceeasi poveste. Desigur ca pe cei responsabili nu ii intereseaza de clienti. Daca nu isi bage nasul presa nasul..nici nu o sa auzim nimic

 3. Andrei

  Targoviste, Moreni (Dambovita) – „No access to network” de la ora 10-11. Cum revine semnalu sun sa reziliez contractu’ … mama lor de ‘oţi!

 4. Confirm pt tot Bucurestiul!
  Ma intreb ce scuza au si daca o sa dea inapoi din banii de amonamente.

  Treaba asta sa dea foarte bine la stabilirea QOS-ului 😀

 5. mihai

  Militari…Dr. taberei……..a picat reteua de tot…….rusine Vodafone….pe noi cine ne despagubeste????????? daca intarzii o zii la factuta….repede iti taie telefonul…

 6. Alex

  Si la mine de cateva ore nu mergea Vodafone pe nici un telefon, nici abonament nici cartela. Abia acum 5 min a inceput sa mearga.

 7. @ Marian – la Cosmote in weekend e aglomerat, mai ales ca maine e data de facturare 🙂 [lucrez la Cosmote si stiu care cum sunt treburile] Insista in 20-30 de minute maaaxim prinzi. La orange pe 29 decembrie am stat o ora de pe minutele mele nationale de la Cosmote, le-am scris la o sectiune de pe siteul lor ca vrea sa fiu contactat… si le bateam obrazul… Sa nu mai aud de Orange vreodata. Vodafone si Cosmote. In ordinea precizata.

 8. Pingback : Orange si Vodafone - retele picate - Blogu` Lu` Sorin

 9. anonim

  nu avem semnal la tel p vodafone,sa va fie rusine k nu anuntati lumea….nu ete semnal nici in slobozia si nici in calarasi….

 10. Nu am de unde sa stiu…Acest post a fost facut cand a picat Vodafone mai multe ore in anumite orase din Romania….dar mersi de informatii.

 11. faby

  Eu zic sa treceti pe orange.Serios, eu de cand am abonament (de 10 ani) nu mi s-a intamplat sa cada reteaua!

 12. consumer

  consumatorii sunt tratati cu o mare lipsa se respect , ca de obicei , in romania , semnal redus la vodafone peste tot in Romania ,inclusiv regiunea Olteniei , nimic , te duci la Vodafone in mall , nici ei nu shtiu , vai de noi fratilor , suntem prostiti pe banii nostri.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Top 5 miliardari neobisnuiti

Cotidianul ne prezinta top 5 miliardari excentrici. Printre ei se regasesc bogatii care cheltuiesc foarte mult, sau cei care conduc...

Închide