Serialele copilariei mele

Cititind stirea cum ca, postul de televiziune CBS a publicat pe site-ul oficial mai multe seriale vechi, mi-am adus aminte de mai multe seriale urmarite de mine in copilarie. Printre acestea putem aminti de: Beverly Hills 90210, Dynasty, Family Ties, Hawaii Five-0, The Love Boat, MacGyver, Melrose Place, Perry Mason, Star Trek: The Original Series, The Twilight Zone si Twin Peaks.

Pe site-ul respectiv nu am reusit sa le urmaresc, pentru ca trebuie IP de Statele Unite, dar am reusit sa fac rost de primele 2 serii din MacGyver. Acesta este unul din preferatele mele. Sper ca pe viitor sa fac rost si de restu.

Ceea ce nu-mi doresc sa vad prea curand este Twin Peaks. Mereu ma speriam la acest film. Mai ales ala micut de dansa, care aparea tot mai des pe masura ce se termina filmul.

Cu siguranta ca mai sunt si alte seriale ce au fost difuzate in perioada 1990-1995, dar eu nu le mai stiu. Aveti placerea sa mi le amintiti?

O părere la “Serialele copilariei mele

  1. cosmin

    Dallas etc…
    Vezi ca e un site care iti „da” IP de SUA. Stiu ca era un radio si asculta un coleg si nu puteam intra decat cu IP de state.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *