2
Noi
2009

Servicii noi de la trafic.ro

Luna noiembrie a venit cu servicii noi de la trafic.ro. Dacă tot plătim, zic să beneficiem şi de servicii bune. Mai exact, pe 29 octombrie au fost introduse noi statistici pe care le putem utiliza pentru o mai bună analiză a site-ului propriu.

My Trafic – Este un serviciu prin care poţi compara evoluţia site-ul tău în raport cu până la alte 4 site-uri. Poţi să faci până la 5 grupuri cu câte 5 site-uri. Mi-am făcut şi eu un grup, unde am comparat blogul meu cu alte 4. În urma analizelor, am observat că indicatorul influenţă îmi arăta un numar de 1200 click-uri, pe luna octombrie, trimise de site-ul meu către celelalte site-uri înscrise în trafic.ro. La care se mai adaugă şi click-urile date spre site-uri care nu se găsesc în acest serviciu de monitorizare. O cifră destul de bună, ţinând cont ca este cea mai mică valoare înregistrată în ultimele 12 luni.
Viteza de variaţie este oscilantă, blogul meu suferind variaţii majore de la începutul anului, atât cu plus cât şi cu minus. În octombrie indicele de variaţie era de -0,01060.

Influenţa – Acest serviciu măsoară numărul de click-uri trimise de site-ul tău către celelalte site-uri înscrise în trafic.ro, arătând astfel cât de puternic este ca referrer site-ul tău pentru site-urile vizate. Informaţia este afişată pe zi, săptămână sau pe lună. Astăzi, din blogul meu s-au dat 40 de click-uri către 20 de site-uri, până la ora 18:00.

Atenţia – Atenţia indică timpul mediu şi timpul total petrecut de utilizatori pe site-ul tău. Ieri am avut un timp mediu de 62s/vizită şi un total de 16h 29m 46s – slăbuţ chiar.

You may also like

Daca n-ai facebook – NU EXISTI
Webstock 2010 – un online tanar
Din online…
In cat timp ti se incarca?

5 Responses

  1. Pai mai multe servicii sunt private…Important este ca ele sunt in contul fiecaruia si poti sa-ti monitorizezi site-ul si evolutia mult mai bine…

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
România vizibilă pe harta Google

Google Maps este unul dintre cele mai populare servicii Google cu peste 50 de milioane de utilizatori activi. Cu ajutorul...

Închide