12
Iul
2009

Şi ce mai urmează?

A mai trecut o săptămână, am mai strâns un pachet de amintiri frumoase. A fost bogată în evenimente, distracţie şi plină de voie bună şi speranţe. Am început în forţă chiar cu prima zi , luni mergând în #twitscapades – la mare, a urmat evenimentul de miercuri, Optimism 2009, unde am mâncat pufuleţi şi am încercat să văd partea optimista a lucrurilor. Week-end-ul a început mai devreme şi promiţător, asta pentru că joi seara a avut loc prima ediţie #BeerTweetMeet, un eveniment plin de voie bună, bere, muzică, karaoke şi distractie maxima.

Şi cum twitteriştii n-au stare şi mereu sunt inventivi căutând motive să iasă din casă, a urmat vineri seară #AftherBeerTweetMeet, sâmbătă o întâlnire pentru a o cunoaşte pe Oana, dar şi pe Alexandra, iar seara a contunuat cu #monopolytweetmeet (mulţumim ETCLaura pentru gazduire – o gazdă excelentă şi cuvântul ei). Cei care au mai fost în stare au ieşit şi azi la #bikewalk5.

Legat de oamenii şi atmosfera de la evenimente nu cred că mai are rost sa repet – totul de la foarte bine în sus. Cred că-n săptămâna ce urmează o să stau mai mult în casă, totul are un echilibru şi poate e mai bine bine pentru mine. Rămâne de văzut ce ne rezervă viitorul.

You may also like

Ce am câștigat din blogging?
Seara aurului lichid
Blogger face – Sorin Rusi
TweetDeck 0.32

2 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Playlist sâmbătă 11.07.2009

Azi m-am trezit cu chef de ascultat Rammstein, că tot sunt eu fan de ceva ani buni:).

Închide