Si profesorii sunt prinsi cu mata-n sac

Anul acesta, mai multi profesori, au dat examenul pentru titularizare. Si profesorii sunt prinsi cu mata-n sac, copiind la examen. Pai ce pretentii mai aveti domnilor profesori, cand dumneavoastra copiati la un astfel de examen? Cu oameni ca voi…se duce naibilui invatamantul romanesc. Voi mergeti pe proverbul „Nu face ce face popa, fa ce spune popa”. Rusine domnilor profesori care ati avut tupeul sa copiati, in conditiile in care voi sunteti oamenii ce trebuie sa educati. Halal educatie le dati copiilor. Voi, profesorii, care ati copiat, aveti tupeul sa mergeti la copii si sa-i sanctionati cand ii prindeti copiind?

3 păreri la “Si profesorii sunt prinsi cu mata-n sac

  1. anonimu

    Omule nu sta treaba chiar asa. Mama mea e profesoara si a fost la examen de titularizare pentru invatator. Stii ce i-a dat?Materia de bac, o romana care se preda in liceu. Nu stiu la ce ii trebuie, ca doar no sa invete astfel de porcarii niste copii, dar nah, sistemul nostru sucks!

  2. admin Autor articol

    Eu ma refer la acei profesori care au fost prinsi copiind. Nu fac atac la persoana sau la toti profesorii, fac referire doar la acei profesori prinsi copiind la examenul de titularizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *