30
Oct
2009

sigmanet.ro lanseaza BonusGate – sistem de afilieresigmanet.ro
va lansa un nou sistem de afiliere. Evenimentul va fi marcat printr- o conferinţă de presă online, în care se vor prezenta principalele avantaje ale acestui sistem. Aşadar Miercuri, 4.11.2009 la ora 11:00 doritorii sunt aşteptaţi la conferinţa de presa online (nu aveţi nevoie decât de un browser şi o pereche de căşti) accesand linkul aici. După înregistrare, o să primiţi un mail cu linkul pe care va trebui să-l accesaţi în ziua şi la ora conferinţei, Miercuri, 4 noiembrie 2009, ora 11:00.

Eu utilizez sistemele de afiliere. În 6 luni, de când am criticat, marketing-ul afiliat s-a dezvoltat, a prins contur şi s-au mai rezolvat din buguri. Sunt interesat şi curios de noul sistem propus de SigmaNET. Din cele declarate de Bogdan Socol, sistemul pare tentant şi interesant, dar aştept conferinţa pentru a afla mai multe informaţii.

SigmaNET BonusGate este sistemul de afiliere unde prietenul odata venit prin recomandarea ta ramane asociat pe viata contului tau, generand comisioane pentru tine pentru tot restul vietii. Mai mult, spre deosebire de alte sisteme de afiliere poti castiga si din recomandarile facute de prietenii tai, astfel vei primi comision ori de cate ori prietenul prietenilor tai cumpara de la SigmaNET.

PS. Pentru detalii privind participarea la conferinţă online şi confirmări de participare, luaţi legătura cu Elena Boeru, Manager marketing&PR – elena@sigmanet.ro, 021.637.22 20

You may also like

Daca n-ai facebook – NU EXISTI
Din online…
Launch48 – lansează un proiect online în 48 de ore
Sistem de operare Google Chrome – open source

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Amintiri din Epoca de Aur 2

A fost miercuri, am fost #lafilm. Gaşca nebună s-a adunat aseară pentru a merge la "Amintiri din Epoca de Aur...

Închide