1
Sep
2009

SkyEurope în faliment

Compania low-cost SkyEurope, cu sediul la Bratislava, a suspendat, începând de azi-noapte, toate zborurile sale. Compania s-a confruntat cu mari probleme de lichidităţi, după ce banii investitorilor care ar fi trebuit să o aducă la liman, au întârziat să apară. Deja a început procedura de faliment. SkyEurope este a doua companie low-cost europeană, ce efectua zboruri şi în România, care îşi suspendă activitatea anul acesta, după MyAir.

Compania a comunicat că nu toţi pasagerii îşi vor putea recupera banii. Singurii care au mari şanse să-şi recupereze banii, sunt cei care au efectuat plăţile online cu cardul. Aceştia va trebui să se adreseze băncii care a emis cardul pentru a primit banii înapoi.

Cei mai ghinionisti sunt pasagerii care şi-au cumpărat bilete prin transfer bancar sau plătind cash companiei pentru că nu vor mai primi nimic. O problema delicata o au şi cei care sunt deja în vacanţă şi au bilete de întoarcere la Sky Europe. Aceştia trebuie să-şi achite alt bilet la alta companie aeriană.

Aceste informaţii le găsim şi pe www.skyeurope.com.

Pe aeroportul internaţional Aurel Vlaicu – Baneasa – România mai operează 5 companii: Blue Air, Wizz Air, Nouvelair, Koral Blue, German Wings.

Oare ce companie va mai da faliment? Avem motive să ne ferim de companiile low-cost?

You may also like

A 5000-a aeronavă Airbus A320
TAROM organizează o călătorie în culise pentru public
Ziua porţilor deschise la TAROM
Povestiţi experienţa primului zbor cu avionul

3 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Blog 2.0 sau ce?

Deja se discută despre blog 2.0? Am citit un articol la Bobby Voicu legat de Blogosfera 2.0 şi aş dori...

Închide