12
Mar
2011

Sluga la 2 stapani – Teatrul Masca

Recunosc, nu sunt un mare fan al teatrului, dar mi-ar placea sa merg mai des. Meritam 2 ore de relaxare la cateva luni de agitatie. Joi seara am fost la #mascatweetmeet, mai exact la Teatrul Masca unde s-a jucat piesa „Slugă la doi stăpâni„. Nu intru in detalii prea mult, deci nu am sa va povestesc piesa. Dar mergeti cu incredere sa o vedeti.

Am sa va povestesc 2-3 randuri despre atmosfera. Am ras pe toata durata spectacolului. Mi-a placut modul in care actorii au interactionat cu publicul. Bine, joi seara au interactionat ceva mai mult;). Mi-a placut faptul ca acesti tineri au jucat pe sistemul „totul sau nimic” si chiar au dat totul sa fie perfect.

Si ca sa va faceti o idee de succesul acestei piese, va rog sa va imaginati peste 100 de bloggeri in picioare aplaudand timp de 10 minute, poate 15. N-a stat nimeni sa le numere. Felicitari Teatrul Masca pentru aceasta generatie de aur in lumea teatrului.

Vreau sa multumesc echipei de actori pentru seara minunata, Teatrului Masca pentru seara minunata, domnului Chinezu pentru seara minunata.

Vreti sa aflati mai multe despre aceasta piesa? Mergeti sa o vedeti sau cititi ce au scris ceilalti participanti: Rareș Petrișor, Ana Matei, Mircea Meșter, Dan Dragomir, Laurențiu Buică, Raluca Duță, Ionuț Bunescu, Roxana și Alex, NicuIyli, Loredana, Cristian, Mariciu, Bogdan, Claudiu, DreamTeamRo, Nenea Lars, BrainHost, Kriogen, Andrei, Camil, Cezar, Roxana, Valentin, Ștefan, Haotik, webcultura.ro, Semanticus, Lucian, Alex, Mihai

Nu am avut voie sa facem poze sau sa filmam. Asa ca sa nu va mirati de lipsa acestora.

Citește articolul precedent:
Gardienii Destinului (11 martie 2011)

Continuăm lista filmelor preferat cu The Adjustment Bureau, un film în regia lui George Nolfi şi bazat pe povestirea "The...

Închide