5
Dec
2009

SMILE 2009 – există Moş Crăciun

SMILE este campania umanitară iniţiată în anul 2004, de departamentul Social al ASLS România. Iniţiativa a luat naştere din dorinţa de a aduce bucuria în sufletele copiilor, care se află într-o situaţie nefericită. SMILE înseamnă pentru ASLS şi pentru susţinătorii acestei campanii posibilitatea de a fi alături de copii în preajma sărbatorilor de Paşte şi de Crăciun.

În această iarnă o noua campanie va aduce din nou zambetul pe chipul copiilor şi se va desfăşura în perioada 1-18 decembrie. Pe data de 18 decembrie, donaţiile strânse – bani, hăinuţe, jucării, produse alimentare – vor fi dăruite centrului de plasament Pinnochio 3, din Bucureşti, dar nu oricum, ci într-un cadru festiv, de sărbătoare.

Mă implic în această campanie pentru că vreau să fiu Moş Crăciun pentru o zi. Iniţial am vrut să fac eu o campanie umanitară de Crăciun. Am vrut să implic oamenii din online, de aici şi ideea calendarului pe care doream să-l fac cu sprijinul fetelor nominalizate, să-l scoatem la licitaţie şi banii să meargă la o casă de copii. Dar din cauza unor probleme personale am renunţat la idee şi am preferat să mă implic în campania Smilei 2009 – ediţia de Crăciun. Totuşi nu am renunţat la ideea de a chema, în sprijinul acestei campanii, internauţii (twitterişti, bloggeri, cei de pe facebook etc).

Copolovici va fi unul dintre bloggerii ce se vor implica direct în această campanie şi împreună dorim să gătim o cină festivă copiilor din centrul de plasament Pinnochio 3. Vom găti împreună, vom împodobi bradul de Crăciun şi ne vom bucura alături de cei mici. Fiecare din noi poate contribui la bucuria lor printr-o donaţie. Pot fi donate jucării, alimente, bani, articole de îmbrăcăminte, şi mai ales… zâmbete!

Şi tu poţi să sprijini această campanie, şi tu poţi să fii Moş Crăciun pentru o zi.

Darurile pot fi aduse la sediul ASLS din Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, din strada Pitar Moş, până pe data de 17 decembrie. Pentru donaţii în bani sau altfel de donaţii, puteţi contacta echipa ASLS pe office[at]asls.ro.

Ne gândim şi la câteva surprize. Revin cu detalii.

You may also like

Au trecut 30 de secunde – a mai murit un copil
Lavinia vrea să cânte la chitară
Iepuraşul nu uită pe nimeni – Paşte 2011
Copii din Africa au nevoie de noi
Citește articolul precedent:
#MosNicolaeTweetMeet – un eveniment cu multe zâmbete (poze)

#MosNicolaeTweetMeet - Unul dintre cele mai interesante tweetmeet-uri organizat în scop caritabil. Mălina şi Liana au reuşit să adune un...

Închide