9
Iun
2009

SMS-ul programabil

SMSVin în sprijinul companiilor de telefonie mobilă, dar şi al utilizatorilor acestor servicii, cu o idee. Propun să se lanseze serviciul de SMS programabil. Adică vrei să trimiţi un SMS, dar nu instant ci la o x ora din zi şi din noapte sau la o anumită dată calendaristică.

Ideea mi-a venit duminică dimineaţă când eram în drum spre casă şi aveam nevoie să trimit un sms. Vroiam să fiu trezit la o x ora şi trebuia să anunţ într-un fel persoana respectivă să mă trezească. Nu vroiam să trimit instant pentru că riscam s-o trezesc la o ora mult prea matinală. Mi-ar fi prins bine un SMS programabil.

Voi ce parere aveţi? Ar fi util un astfel de serviciu? Susţineţi ideea?

SMS=Short Message Service

You may also like

Promoţii la cartelele telefonice
6 milioane utilizatori Cosmote
Orange si Vodafone – retele picate
Semnalul la Vodafone este picat

11 Responses

  1. of, eu ma si bucuram deja ca s-a inventat! Asa iti poti programa singur sa primesti tot tu sms la intalnirile alea nasoale, in loc sa-ti rogi o prietena sa se dea de ceasul mortii :p

  2. @phidas te anunt eu ca foarte multi ar folosi sms-urile programabile. Eu am dat un exemplu, dar ele sunt mult mai multe. Sa programezi sms-urile pentru zile de nastere si onomastici, un exemplu l-a dat si @copila blonda etc.

  3. daca imi aduc bine aminte alcatel 311 avea posibilitatea de a trimite sms programabil. adica, in calendar unde treceai de exemplu ziua de nastere a cuiva, puteai sa selectezi sa ii trimita si mesaj in caz ca uiti. mai intai e vorba de optiunile telefonului. din pacate acum telefoanele au tot felul de optiuni inutile. la alcatel one touch pocket (doamne ce dor imi e de tel ala) puteai sa blochezi pe cine voiai atunci cand te suna dupa numar, nu ca la astea de acum, toate intrate.
    ce vremuri hic

  4. O astfel de solutie este foarte utila si noi o folosim de ceva vreme pentru a reaminti clientilor ora de decolare printr-un SMS. Pe langa faptul ca SMS-ul este programabil el se seteaza automat in functie de data de plecare.
    E adevarat insa ca e o solutie web nu de pe un terminal de voce…

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Cum va arăta maşina viitorului?

Viitorului apropiat sau îndepărtat? Nu ştiu, cum nu ştiu nici cum va arăta maşina viitorului în ideea producatorilor. Totuşi am...

Închide