10
Feb
2009

Snack Box – 4 gusturi autentice KFC

Aseara am iesit cu gasca in oras, Bitza si-a lansat noul album care e genial, si in drum spre clubul cu pricina, foamea semna „prezent” in burtile noastre. Cum bani nu prea aveam, am pornit in cautare de locuri unde sa putem manca ceva ieftin si bun.

Cum mergeam noi linistiti (desi foamea incepea sa ne streseze cu prezenta), ne „iese in cale” batranul colonel cu ochelari, de la KFC, care parca ne facea cu ochiul. Stia el ceva. Cum intram, ne si sare in ochi super oferta:
Snack Box – Descopera cele 4 gusturi autentice KFC
1 bucata de pui si o portie mare de cartofi prajiti
2 Crispy Strips si o portie mare de cartofi prajiti
2 aripioare si o portie mare de cartofi prajiti
3 minifileuri si o portie mare de cartofi prajiti

O gustare asa cum vrei, cu doar 5.9 lei

Ne-am zis: Nuu! E imposibil! Atat de ieftin??? Va vine sa credeti ca am intrebat pana si la casa, ca sa ne convingem? Ni s-a confirmat oferta, drept pentru care am dat iama in „Snack Box-uri”. Eu mi-am cumparat un Snack Box (Crispy Strips si o portie mare de cartofi prajiti), pentru ca mereu mi-au placut crispy strips. Efectul?! Am mancat ceva bun la pret mic. Mai ca m-as muta la KFC :), desi imi place sa stau in bucatarie si sa practic arta culinara.

Se spune ca animalele isi trasmit intre ele informatii despre locurile unde se afla hrana si apa. Noi astia care „o ardem” prin oras si cluburi ne spunem unde se afla locurile cele mai tari cu haleala. Astazi e vorba de KFC si de noul lor Snack Box. Cum ar zice bunicul: “ieftin si bun”:D

You may also like

Pui pe sticlă – la cuptor
Cum va arăta bucătăria viitorului!
Tu de ce mananci?
Cartofi la cuptor cu rozmarin, usturoi si aripioare

3 Responses

  1. Pingback : O zi lunga si frumoasa - Blogu` Lu` Sorin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Seriale gratis

CBS, postul de televiziune american a pus pe internet cateva seriale mai vechi. Lista serialelor: Beauty and the Beast, Beverly...

Închide