7
Feb
2010

Soferul bataus si directorul incompetent

Am ramas socat de stirea cu soferul bataus. Si mai mult, am vazut pe Realitatea TV cum directorul RATB incearca sa disculpe actiunea soferului.

– Imaginile vorbesc de la sine. Nu stiu ce trebuie sa se mai cerceteze, clar soferul este vinovat. Se vede clar cum ii cara pumni batranului. Dosar penal pentru agresiune, tulburarea linistii publice, vatamare corporala….
– Cretinitatea soferului RATB – Cum sa depui plangere la politie pentru ca ai fost batut? Tu, care te crezi tarzan la volan, tocmai tu strigi „batausul”???
– Nu se poate face nimic fara plangere penala din partea persoanei agresate? Adica, daca acel om este speriat si nu vrea alte probleme, il lasam pe sofer sa-si vada de treaba? Este nevoie de o crima sau un accident mai grav ca sa se intervina? Sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva.
– Directorul RATB pune actiunea soferului pe seama stresului si spune ca asteapta rezolvarea cazului. Declara ca este un caz izolat. – Domn` director este un caz izolat plus alte cateva zeci?
– Directorul RATB spune ca nu poate controla parcul auto si cei 4500 de angajati. El stie ca sistemul este bun. – Atunci de ce mai esti director? Noi vrem un om competent!
– Sistemul de control psihologic este vechi de peste 100 ani, dar cum se fac aceste certificari psihologice?
– Sunt masini RATB care nu au caldura si sunt masini noi. Soferii opresc sistemul climatic. Domn director de la RATB, o fi sistemul automatizat, dar nu si cand este oprit.

Lista nemultumirilor este muuult mai lunga. Asa ca domnule Ing. GHEORGHE ARON eu zic sa puneti mana sa va faceti treaba sau eliberati scaunul.

Update: Soferul a fost demis.

You may also like

Vatmanul exemplu de la RATB
Păi e frumos aşa…?
Training la RATB
Oameni stresati

5 Responses

 1. Eu nu știu care a fost faza, dar îl lăsam o dată, de două ori, dar și când începeam și eu să dau în el, îți garantez ca nu mai ajungea la volan. Norocul lui a fost ca n-a dat peste vreun nebun, că-l înfunda sub roți. Acum na, din câte se vede, omul ăla era bătrân. E șocant faptul ca după ce ia bătaie se urcă iar în autobuz, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat :))

 2. Cetateanul

  Observ ca directorul general al RATB, in functie, incearca sa se „scoata” mai mereu invocand acele „exceptii de la regula” (fie ca e vorba de animalul biped „stresat” care si-a permis sa bata un calator, ori cazurile unor casierite „deranjate” sau a unor controlori fara pic de bun-simt). Cred ca asemenea oameni aflati in functii de conducere ar trebui sa mai lase scaunul si altora, decat sa caute scuze de tot felul…

 3. Asta se intampla in Romania ! Legile sunt prea slabe !
  Se poate intampla oricui sa faca o mica ciocnire si uni ” care i-si fac legea ” singuri te poate si omora……asa ca sunt smecheri !
  Foarte frumos blogul si interante postarile ! Eventual daca poti si ai timp sa publici si cu smecherii care nici macar nu opresc la politie sau nu stau de vorba cu ei ca si cazul judecatoarei…….
  salutari cu respect all !

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Fii original si pleci la Roma

Vrei sa vezi Roma? Atunci fa o declaratie de dragoste si vei avea sansa sa te bucuri de un week-end...

Închide