29
Feb
2012

Sony Xperia P – de la „Practic”

Iată că divizia de telefoane Sony nu a dispărut după divorţul de Ericsson şi continuă să producă noi terminale drăguţe, performante şi aliniate la standardele actuale. La MWC 2012, Sony a prezentat 3 modele din seria Sony Xperia – S, P şi U. Toate îmi sunt dragi prin design-ul pătrăţos, slim şi elegant. Xperia S va începe să fie livrat pe pieţele internaţionale, primele apariţii fiind în magazinele Sony Style din Barcelona, chiar în timpul evenimentului Mobile World Congress. Xperia P şi Xperia U vor fi disponibile începând din trimestrul doi al acestui an.

Sony-SmartDock-Xperia-P

Îmi place cel mai mult modelul P. Este mai mic faţă de S, dar mai mare faţă de U. Este acel model de mijloc care oferă şi o practică mai bună în opinia mea, având un display de 4 inch.

Modelul Xperia P are un corp de aluminiu şi inaugurează pe smartphone-uri tehnologia Sony pentru ecrane, WhiteMagic. Aceasta oferă luminozitate şi claritate sporite, fie că te afli la plajă în Bahamas sau pe pârtia de ski din Austria. Totodată, luminozitatea ecranului este reglată inteligent în funcţie de cadrul înconjurător, astfel încât să conserve durata bateriei.

Principalele caracteristici ale Xperia P
• Reality Display de 4 inci cu processor de imagine Mobile BRAVIA Engine.
• Tehnologie pentru ecrane, WhiteMagic, pentru lumină sporită şi funcţie de eficientizare a consumului prin reglare inteligentă a luminozităţii.
• Procesor dual-core de 1 GHz dual-core şi spaţiu de stocare de 16GB.
• Cameră foto de 8MP cu funcţie fast capture, capacitate de filmare HD şi tehnologie Sony pentru imagini panoramice 2D şi 3D.
• Conectivitate HDMI şi DLNA.
• Tehnologie NFC (Near Field Communications) care oferă acces la un ecosistem mereu în creştere ar aplicaţiilor şi serviciilor NFC, precum şi la Xperia SmartTags.
• Disponibil în calorile argintiu, negru şi roşu, cu un corp de aluminiu.
• Lansat pe platforma Android 2.3 (Gingerbread), va primi actualizarea la versiunea Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) în trimestrul al doilea al anului 2012.

Urmăriţi imaginile de mai jos cu Sony Xperia P!

Consider că 4 inch este dimensiunea optimă pentru un smartphone, cel puţin pentru degetele mele. Poate fi manevrat uşor cu o singură mână, poţi apela diferite funcţii de pe ecran cu un singur deget. Sony Xperia P se poate transforma şi într-un centru multimedia prin acel docking. Sunt curios cum se va descurca procesorul de 1 GHz în redările video şi mă interesează camera de 8 MP. Este bine că va primi Android 4.0. Aştept să-l testez şi revin cu detalii.

You may also like

F64 aniversează 12 ani de activitate
SONY BRAVIA KD-84X9005 – televizorul 4K prezentat în România
Sony Alpha A99 Full-Frame – prezentare în România
Samsung GALAXY S III în magazinele din România

2 Responses

  1. Pingback : Una cate una ;) … trei – Cris Mary

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
ASUS Padfone – smartphone, tableta, netbook?

Sau poate chiar toate împreuna. ASUS Padfone (click pentru mai multe informaţii) este un gadget 3-in-1. Astăzi am butonat câteva...

Închide