16
Iun
2008

Sorin Oprescu – noul primar al capitalei

Ma asteptam la acesta victorie din partea candidatului Sorin Oprescu. Dupa noile statistici oferite de BEC, Sorin Oprescu are 56,31% si Vasile Blaga 43,68%. Putem deja sa spunem ca Sorin Oprescu, candidatul independent, a reusit sa doboare un sistem. Tind sa cred ca aceasta pierdere a candidatului Vasile Blaga, i se poate reprosa si lui Traian Basescu. Implicarea presedintelui in aceasta campanie electorala, nu a facut altceva decat sa supere electoratul. Iesirile si declaratiile presedintelui au iritat vizibil populatia. Traian Basescu trebuie sa inteleaga ca populatia Romaniei nu-l mai agreeaza. O data cu aceste alegeri, se pare ca presedintele a primit o „palma” din partea electoratului. Acest lucru trebuie sa-i dea de gandit lui Traian Basescu. In 2009 cred ca vom asista la o schimbare de presedinte in Romania. Cat despre primaria capitalei, sper ca Sorin Oprescu sa faca ceea ce si-a propus, sa vina in sprijinul cetatenilor si sa se tina de cuvant. Populatia este satula de minciuni. Eu unu, am salvat toate declaratiile domnului Sorin Oprescu si sunt curios sa vad cate promisiuni vor deveni realitate. Oare vom avea acea capitala europeana mult dorita?

You may also like

Poze Zilele Bucureştiului 2012
„La Plajă” din 14 august în Divertiland Multi Entertainment Park
Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri – Bucharest KoolHunt 2012
Bucureştiul văzut de sus

3 Responses

  1. Marian

    Facatorie, nu merita primaria Capitalei, acelasi joc PSD-ist, hai sa ne facem independent sa avem sanse duble, doi candidati. Asa a facut Vanghelie la Sectorul 5 acum cativa ani si dupa ce a castigat s-a reintors in PSD. Pariu ca se intoarce in PSD Oprescu? Erau disperati PSD-istii, nu au avut primaria capitalei de 18… Mi-e scarba de Romania si de conducerea ei… de coruptie… de tot… Ma gandesc serios sa plec din tara.

  2. Marian

    Nu stiu daca PD-L merita sau nu, dar nu suport jocul PSD-ului. Am citit solutiile lui Blaga, mi s-au parut rezonabile…

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Hai Romania!!!

Vreau sa felicit echipa Romaniei pentru cele 2 puncte castigate la EURO 2008 impotriva a doua mari puteri fotbalistice. Trebuie...

Închide