Sorin Oprescu spre preşedinţia României

Sorin Oprescu îşi anunţă azi candidatura la preşedinţia României, în postura de Independent. Oare ce jocuri politice va strica Sorin Oprescu apărând pe listele de vot pentru şefia statului?

Update: Gata, Sorin Oprescu a vorbit. Oare, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, ne va părăsi când va primi un post mai bun la nivel european? Nu-i frumos că şi-a păcălit electoratul bucureştean.

9 păreri la “Sorin Oprescu spre preşedinţia României

 1. Alter Ego Blog

  Pe el si pe Basescu nu i-as vota nici mort pentru ca si-au inselat electoratul care l-au sustinut sa ajunga pe fotoliul de primar general al capitalei. Ambii au promis ca nu pleaca si uite ca alearga dupa osul cel mai mare…

 2. Sorin Autor articol

  @alter ego – sunt deacord cu tine. E singurul lucru pe care nu-l apreciez la Sorin Oprescu…si nici faptul ca se va alia cu un partid politic dupa alegeri….din ceea e stiu:). Asta daca va iesi presedinte.

 3. El Sef

  Oricum fiecare isi are interesele sale. Ca iese unul sau altul nu cred ca este mare diferenta pentru oamenii de rand. Vezi cei 19 ani de pana acum 🙂

 4. ovidiu

  Trabuie sa recunoasteti faptul ca discursul a punctat exact probleme pe care le intalneste cetateanul roman zi de zi. Acum, ca discursul este scris intr-o maniera manipulatoare e alta poveste. Din partea mea sa fie cat mai multi candidati sa avem de unde alege.

 5. Pingback: Un vot pentru Sorin Oprescu | Blogu` Lu` Sorin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *