16
Iun
2009

Sorin s-a făcut rău

Asta pentru că am fost dezamăgit:
– De câteva persoane care au considerat că o prietenie stă doar în link exchange;
– De câteva persoane care-şi aduc aminte de mine doar când au nevoie de ajutorul meu, în rest nici nu ştiu că exist;
– De câţiva oameni falşi care urmăresc să-şi atingă scopurile prin intermediul meu;
– Sunt şi câţiva indivizi care mă „rumegă” pe la spate…Mai uşor că mă excitaţi.

Aşa că am început curăţenia de vară.

You may also like

În adolescență…
Ce facem cu superficialitatea şi generalizarea?
Şi el are telefon
Problemele cotidiene

12 Responses

 1. Alegeti cu grija comapnioni cu care te inhamezi la un drum si cel mai important nu te lasa prada actiunilor de moment manat de frustrari mici si meschine.

  In astfel de cazuri de cele mai multe ori e bine sa iesi din schema 2-3 zile si sa recalculezi pozitia ta fata de ei dar sa analizezi si pozitia lor fata de tine…nu e bine sa iei o decizie in timp ce esti in mijlocul iuresului.

  Spor la treaba.

  PS: de cele mai multe ori greselile pornesc de la noi si de la ce ne inchipuim noi;)

 2. cum zice şi Bogdan, nu trebuie băgaţi în seamă ! Eu de foarte multe ori mi-am făcut asemenea prieteni. dar după un anumit timp nu i-am mai băgat în seamă, însă să ştii că cei mai mulţi îţi vor fi prieteni de nădejde !

 3. Enjoy the moment, fuck the rest. Te-a dezamagit, treci peste – ii intorci spatele (nu fundul, ca s-ar putea sa ti-o traga) si iti vezi de viata ta. Nu mori fara astfel de persoane in jurul tau.

  Fi dur, daca te rumega pe la spate dar te pupa in fund face-to-face, intoarce-te cu fata sa aibe ce pupa.

  Te inteleg perfect, am si eu zeci de „prieteni” care-si aduc aminte de mine cand se lanseaza cate un iPhone sau PlayStation nou in SUA, si evident ca sunt taran daca le explic ca iPhone-ul 3Gs vine cu un abonament 89$/luna timp de 2ani … tot eu sunt facut cu ou si cu otet ca nu vrea-u sa-i ajut!

 4. ispitescu

  Sfaturile prea multe strica. O alta abordare e urmatoarea:
  💡 cine isi aminteste de tine doar cand are nevoie de ceva, poate primi de la tine exact opusul a ce ti-a cerut. Are si ala minte de pe urma ca sa se prinda ca ce a facut n-a facut bine …
  > go ahead and try !

 5. alina andrada

  acum am dat peste blog’ul tau Sorin. sunt uimita ce citesc. ideea e ca tu ai ajuns intr’o etapa in care te numesti „rau”. crezi ca e bine sa te numesti asa, doar pentru ca simti ca e timpul sa te schimbi? prin ceea ce treci tu trec de pilda persoanele care, dupa opinia mea, sunt bune. am ajuns sa credem ca bunatatea e o prostie , e o lipsa de respesct de sine…de ce? pentru ca facem ceva ce tine de valorile morale bune. si motivele pe care le’ai mentionat mai sus, chiar crezi ca sunt adevarate motive? te’ai gandit de cati oameni o sa mai dai si cati o sa te sece. tocmai, nu devii rau datorita lor.doar pentru ca vrei sa iti limitezi bunatatea aia nu inseamna ca devii rau. fii pregatit, nu va fi ultima oara cand ai sa mai gandesti asa! dar tine minte! nu ai cum sa fii rau, apartii valorilor morale bune!

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
SocialGeek – să socializăm

Pe 19 iunie va avea loc SocialGeek - eveniment de socializare adresat persoanelor ce lucreaza în sau sunt interesate de...

Închide