3
Apr
2015
GPeC-2015

Specialiştii internaţionali în e-commerce şi marketing online vin la GPeC Summit

GPeC Summit se va desfăşura în zilele de 11-12-13 Mai 2015, la Bucureşti, evenimentul sărbătorind 10 ani de existență ai GPeC (Gala Premiilor eCommerce) cu “speakeri de nota 20″, potrivit organizatorilor. Invitatul special al GPeC Summit este geniul în marketing online, Neil Patel, care va vorbi pentru prima oară în România de pe scena GPeC. Atât Neil, cât şi restul speakerilor invitați sunt experți recunoscuți şi urmăriți online cu frecvență mare de întreaga industrie de e-commerce şi marketing online din România.

8 experți de talie mondială vin la GPeC Summit!

GPeC-2015

Neil Patel este co-fondatorul Crazy Egg, Hello Bar şi KISSmetrics şi unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri de marketing de peste hotare. Printre clienții săi se numără companii precum Amazon, NBC sau HP pe care i-a consiliat şi i-a ajutat să îşi crească vânzările. Wall Street Journal l-a desemnat unul dintre cei mai influenți oameni din online, iar Forbes l-a plasat în top 10 marketeri online. Preşedintele SUA, Barack Obama, l-a plasat în top 100 antreprenori sub 30 de ani.

Chris Goward este Preşedintele WiderFunnel şi creierul din spatele metodelor LIFT™ şi Kaizen™. Chris a dezvoltat strategii de optimizare a conversiilor pentru clienți cum ar fi Google, Electronic Arts, Magento şi BuildDirect.com şi este autorul cărții “You Should Test That”, un bestseller internațional despre cum orice afacere se poate imbunătăți semnificativ prin A/B testing.

Craig Sullivan este, din 2006, unul dintre cei mai cunoscuți experți la nivel mondial în Analytics, Split Testing, Optimizarea Conversiilor, User Experience şi Voice of Customer. A contribuit la dezvoltarea echipelor şi la cresterea prezenței online a companiilor de top precum: Google, LOVEFiLM, Lego, John Lewis, eBay etc. Prin tehnicile de optimizare a conversiilor şi testele rapide, Craig a adus companiilor cu care lucrează în ultimii 5 ani un beneficiu de peste 500 de milioane de Euro.

Simo Ahava (Head of Analytics Netbooster) este expert Ȋn soluțiile de customizare web analytics şi tag management menite să îmbunătățească întregul ciclu de viață al colectării, procesării şi raportării de date. Principalele arii de specialitate ale lui Simo sunt Google Analytics şi Google Tag Manager, Google numindu-l Google Developer Expert în aceste două segmente.

Matthew Woodward este unul dintre cei mai cunoscuți marketeri online, fiind apreciat pentru tutorialele detaliate pe care le publică pe blogul personal. Matt a contribuit la succesul multor brand-uri internaționale din punct de vedere al strategiei de marketing online “out of the box” care il reprezintă. Blogul lui a luat naştere ca urmare a unui experiment de SEO: a vrut sa verifice dacă este posibil sa rankezi un website fără link building, iar numărul de premii câştigate au demonstrat că a reuşit.

Ivan Mazour este CEO & Founder Ometria – platforma de marketing şi predictive analytics construită special pentru retaileri în scopul de a-i ajuta să îşi utilizeze datele pentru a-şi automatiza şi personaliza comunicarea cu clienții. Ometria este susținuta de antreprenorii şi investitorii SaaS şi e-commerce de top ai Londrei şi a fost votată de revista WIRED drept unul dintre cele mai promițătoare startup-uri în e-commerce din Marea Britanie.

Matt Komorowski este Head of Sales pentru PayPal Central and Eastern Europe, responsabil cu dezvoltarea de parteneriate de afaceri, extindere regională şi asigurarea de new business în peste 20 de țări din regiune. Ȋnainte de PayPal, Matt a lucrat ca Head of Sales la Groupon Polonia, consultant la The Boston Consulting Group şi manager Avon Cosmetics.

Yauhen Khutarniuk este Head of SEO at Link-Assistant.com, dezvoltatorul SEO PowerSuite – tool folosit de cele mai importante companii cu prezență online la nivel mondial. Yauhen are 9 ani de experiență în marketing online şi este unul din pionierii SEO din Belarus, fiind pasionat de web analytics şi de orice fel de strategie de optimizare inovativă.

You may also like

GPeC-2015-summit
GPeC Summit 2015: 3 zile de conţinut premium şi networking cu elita comerţului online
Vizual-CPeC-2015
Magazinele online din România riscă amenzi de până la 4.000 de lei
Valentin Radu, CEO Marketizator, te asteapta pe 27 Noiembrie la GPeC
Programul de azi…

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
[Oferta Green Dental] New Patient Offer

Green Dental, clinica stomatologica unde mi-am lucrat dantura şi pe care o recomand cu încredere, vine cu un pachet promoţional...

Închide