16
Feb
2009

Spun „NU” banca BRD

De luna aceasta voi spune „NU” bancii BRD. Cea mai naspa banca existenta in Romania. Banca cu cele mai multe comisioane…si cel mai scump minut telefonic la relatii cu clientii „20 eurocenti”. Banca la care trebuie sa platesti comisioane pentru a face sau a lichida un card. Aveti grija ce semnati cand mergeti la banci.

You may also like

Din experienţa mea cu băncile
O poveste cu BCR-ul
Intervenţie în 5 minute
Târziu în noapte

8 Responses

 1. ING are, din spusele altora, servicii mai bune.

  Am avut experiente cu doua banci pana acum: BCR si Banca Carpatica (da, mai exista).

  Banca Carpatica mi-a oferit servicii foarte Ok, punctuali, si toate bune.

  BCR-ul e o banca ale carei bancomate sunt usor de gasit inclusiv in localitatile mici.

 2. Din pacate fiind client BRD de cativa ani am observat ca au aceasta tendinta..de a pune pret pe absolut orice, contrar politicii altor banci. In ciuda acestor tarife practicate de ei, voi ramane si client BRD pt ca imi convine, avand un sediu aici, la parter. Dar alte banci sunt de preferat, oricum.

 3. In prezent….unde este o banca…apar si altele. Eu am pe o raza de 500m peste 10 sedii de banci..Am de unde sa aleg…Sunt multumit de Banac Transilvania

 4. Bani…sa ai (avem), ca banci…se gasesc! 🙂 !

  …Normal ar fi, dupa atatea…”peripetii” intr-ale contractelor bancare, cand totusi s-au facut n discutii si campanii in presa (de orice fel), dar si pe blogosfera, sa existe atentie la semnarea oricarui act cu o banca.

 5. Iti dau mare dreptate, chiar in primul an de facultate BRD-ul a venit si ne-a bagat pe gat cardul lor, ca vezi Doamne toate decontarile se fac pe cardul lor. M-am trezit cu niste comisioane uluitoare si normal ca nu l-am mai folosit de 2 ani. ING-ul mi se pare cel si cel mai ok. Ar trebui sa te interesezi de serviciile pe care le ofera si vei fi mult mai multumit comparativ cu ce simti pt BRD.

 6. Bogdan

  Corect Sorin….sora mea a stat 3 luni sa-si ridice un card. Din nefericire firma unde lucreaza ea plateste salariul pe card la BRD. Solutia e simpla….un boicot din partea noastre, asa cum se spunea si mai sus..bani sa ai ca banci sunt garla.

 7. oana

  niste mincinosi am umblat pe drumuri ptr un frigider si ziceau ca nu trebuie multe acte cand colo ca tre sa fii casatorita sa ai vechime dar intrebarea esta o persoana de 18 ani poate avea asa mare vechime?
  eu am 28 si am un copil si nu miau aprobat ptr frigider din cauza asta

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Inna – Love

Noul single, mult asteptat, Inna - "Love" s-a lansat. Premiera a fost simultana pe Monden.info si la Radio 21. Inna...

Închide