2
Dec
2009

Stare de rahat…

Rar mi se întâmplă, dar am momente când mă loveşte o stare de tot rahatul. Am fost lafilmari la Cronica Cârcotaşilor unde m-am revăzut cu prietenii, am râs, am glumit, ne-am simţit bine şi chiar a fost fain, dar am ajuns acasă şi m-a pălit starea asta nasoală. Apropo, să vă uitaţi azi la cronicuţă, pentru că o să ne vedeţi şi o să vedeţi o ediţie specială.

Dar să revenim la starea de rahat. Nu mă doare nimic, dar efectiv nu sunt în apele mele teritoriale. Încerc în psihicul meu să-mi revin. Gândesc pozitiv, mă gândesc la vremuri frumoase, la planuri de viitor, dar starea asta nu se lasă uşor bătută şi mă enervează cu prezenţa ei. Încerc să uit de ea prin intermediul unui film comedie. Sper să meargă!

Voi ce faceţi pentru a ieşi dintr-o pasă proastă, o stare de rahat? Garantez că toţi aţi trecut prin aşa ceva, măcar o dată…Care ar fi remediul potrivit, ideal?

You may also like

Băsescu şi Geoana la Cronica Cârcotaşilor
La Cronica Cârcotaşilor
Programul meu pe săptămâna în curs
Cronica Carcotasilor din 18 februarie

10 Responses

  1. Incerc sa iei o pauza .. sa te „rupi ” un pic de realitate pentru cateva zile , sa iti incarci bateriile si totul va reveni la normal .
    O sa vezi ca totul va fi bine in final .

  2. Pingback : Tweets that mention Stare de rahat… | Blogu` Lu` Sorin -- Topsy.com

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Cu dedicaţie…

S-au dus oamenii care au contribuit cu adevărat la construirea României. Acum aştia (politicienii) îşi bat joc de săraca ţărişoară...

Închide