19
Oct
2011

Start Smart IT! – Cea mai amplă competiție de aplicații web & mobile din România

După cum bine ştiţi, susţin proiectul Smart IT! Este o competiţie organizată de colegii de la Playtech şi se adresează dezvoltatorilor de aplicaţii web & mobile. Participanții își vor putea înscrie aplicațiile pe www.playtech.ro/smartit până la data de 10 noiembrie 2011. Cele mai bune 10 aplicații vor intră în finală și vor fi prezentate juriului și publicului cu ocazia Mesei rotunde Smart IT, care se va desfășura pe 16 noiembrie, în club Tribute din București.

În competiția Smart IT vor fi acceptate aplicații dezvoltate de echipe de până la 5 membri. Nu există limitare privind suportul, orice platformă web & mobile fiind admisă în concurs. Condiția principală pentru intrarea în Smart IT este că aplicațiile să nu fi fost făcute publice până la data de 17 octombrie 2011.

Aplicațiile software vor fi analizate în funcție de originalitatea ideii, creativitate, modalitate de implementare (design, performanță, experiență în utilizare), utilitate practică, impact potențial.

Eu vă urez mult succes şi sper să am cititori dornici de afirmare şi pasionaţi de programare şi dezvolatare de aplicaţii!

You may also like

Aplicaţii înscrise la competiţia Smart IT
Jameson Irish Whiskey – procesul de fabricaţie
Explore 3D de la Samsung
Ziua Naţională a Fructelor la Bucureşti
Citește articolul precedent:
Care esti pasionat de tenis de masa? (concurs)

Dragi cititori, lansez un concurs fulger. Samsung oferă un voucher cu 15 sedinţe gratuite de tenis de masă la Top...

Închide