5
Sep
2008

Statul pe messenger la serviciu

Da, stau pe messenger la serviciu. E urat din partea mea si sincer chiar asa este. Statul pe messenger distrage atentia, esti deranjat de tot felul de masuri si te apuci sa stai la taclale tocmai cand ai alte treburi mult mai importante prin intermediul carora tu iei bani. In firma unde am lucrat, statul pe messenger era sanctionat cu 10% din salariu si sincer chiar avea dreptate seful. Noi stateam pe id-urile de serviciu, dar pe langa acestea se deschideau si cele personale. Automat randamentul persoanei, care facea acest lucru, scadea. Un studiu facut in Romania, de un site de recrutari forta de munca, a demonstrat ca peste 40% din angajatii cu acces la internet stau pe messenger, in scopuri personale, la job. Acest lucru duce la scaderea randamentului in timpul serviciului si automat o diminuare a calitatii muncii. Sunt deacord cu utilizarea serivciilor de comunicare rapida gen: messenger, skype sau Google Talk, dar numai in folosul companiei. Orice utilizare in scopurile personale sa fie sanctionata. Recunosc ca si eu ar trebui sa fiu sanctionat, dar am invatat sa folosesc messengerul astfel incat sa nu scada randamentul meu la locul de munca si nici sa afecteze firma. Voi stati pe messenger la job? Sunteti deacord cu interzicerea utilizarii messengerul pe durata programului de lucru? Ati fost sanctionati pentru ca ati fost prinsi stand pe messenger?

You may also like

Topul celor mai bine plătite joburi de acasă
Cine stă invizibil pe Yahoo Messenger?
Interviu angajare
Ce se mai scrie prin CV-uri?

4 Responses

  1. eu nici n-am net la munca 🙂 si daca as avea nu cred ca as avea timp sa stau la taclale. Poate prin pauze. Dar prefer sa ies la o tigare decat sa stau pe mess 🙂 si nu, nu sunt de acord ca stai pe mess cand tu ar trebui sa muncesti 🙂

  2. Eu sunt receptioner, iar cand n-am ce face ar trebui sa aranjez pe acolo pe la receptie (sters praful, dus gunoiul, aranjat acte) … am net si stau pe messenger – de multe ori plec acasa fara sa fac ceea ce aveam de facut. Statul pe mess dauneaza, dar de ex daca stau pe mess nu ma plictisesc si sunt mai amabil cu clientii. Daca seful ma freaca cu restrictii aiurea atunci sunt cu fundul in sus si nu ma comport asa frumos cu clientii.

  3. Pingback : » » “Iesi afara…m-ai barfit…” - Blogu` Lu` Sorin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Piesa de joi – Ashlee Simpson – Outta my head

Normal trebuia sa fie melodia de miercuri. Toata ziua am zis "capul meu" - dupa Vip Party Twice - oboseala...

Închide