Stella Artois World Draught Masters – Romania

Pe 24 septembrie are loc in Bucuresti finala competitiei nationale a concursului de turnare a berii in pahar. Cei mai buni barmani din Romania isi vor testa abilitatile si vor incerca sa respecte traditia Stella Artois de peste 600 de ani a turnarii perfecte a berii in pahar, un ritual precis ce cuprinde 9 pasi.

Castigatorul va avea sansa de a reprezenta Romania la finala internationala a World Draught Master ce se va tine anul acesta la Londra, pe 28 octombrie. Reprezentantul Romaniei va concura cu unii dintre cei mai talentati barmani din alte 32 de tari, care isi vor etala maiestria in executarea perfecta a ritualului de turnare a berii.

Stiati ca o bere atinge perfectiunea numai daca este indeplinit un anume ritual – Ritualul celor 9 pasi, vechi de peste 600 de ani? Stella Artois a stiut dintotdeauna ca servirea berii este o arta. Pentru a sarbatori, dar si pentru a experimenta ritualul turnarii perfecte a berii, va invitam la evenimentul Stella Artois World Draught Masters.

Maine seara voi fi si eu prezent la acest eveniment. Sunt curios cum decurge aceasta competitie si imi place berea Stella Artois. Imi aduce aminte de perioada din liceu, verile de la sala de internet si multe altele. Puteti participa doar pe baza de invitatie si o puteti solicita de aici.

6 păreri la “Stella Artois World Draught Masters – Romania

  1. Pingback: Despre Ritualul celor 9 pasi Stella Artois | Sorin

  2. Pingback: Tweets that mention Stella Artois World Draught Masters – Romania | Sorin -- Topsy.com

  3. Pingback: | M A N A F U *

  4. Pingback: World Draught Masters 2010 | Haotik Note-Blog

  5. Pingback: World Draught Masters 2010 - The review | Bogdan Dascalescu

  6. Pingback: World Draught Masters 2010 - Dragos Schiopu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *