1
Mai
2009

Stereosonic – muzica sună altfel

Dj Almud si KonstantinStereosonic este un proiect format din DJ Almud, Luiza Zan şi susţinut din spate de Konstantin aka Radu Cernautan. Almud şi Konstantin s-au cunoscut prin 2005, când trupa „Crush„scotea primul lor single „Plang noptile„, şi de atunci au pus muzică împreună, au facut radio împreună şi evident pasul logic şi următor a fost să facă muzică împreună.

Stereosonic este primul proiect, separat de Crush, în care Konstantin este compozitor şi producător în acelasi timp. Konstantin mai spune că ” Stereosonic este proiectul nostru de suflet, al meu şi al lui Almud, este un proiect pe care nu ne-am grăbit să-l expunem publicului şi asta pentru că am vrut să facem ceva deosebit. Cât despre Almud, cred că este cel mai mare critic al meu, întotdeauna am luat în considerare sugestiile lui referitoare la muzică şi uite aşa s-a născut „Please Stop Me„, primul single Stereosonic.”

Dacă sunteţi interesaţi de acest nou proiect, ţineţi aproape şi pândiţi lansarea piesei „Please Stop Me„.

(via musichat.ro)

You may also like

Ce muzica ascultam de revelion?
Cu drag pentru voi
Banii nu au valoare…
Concertul U2 şi cei 10 milioane de spectatori virtuali

5 Responses

  1. kittty

    Un nume foarte CATCHY. Doi baieti si-o fata? Sa fie Crush&Alexandra reloaded??? Toti din trupa au acum proiecte „solo”? Pe Almud il stiu din Zebrano din Craiova. Abia astept sa aud piesa…

  2. robert brancuu

    Nu cred ca e crush reloaded, pentru ca nu sunt doi baieti si o fata. Din cate am inteles(daca am interpretat corect ce am citit) Konstantin e implicat doar ca producator, iar cei care vor iesi in fata sunt DJ Almud si Luiza Zan.

  3. Pingback : Stereosonic - Please stop me | Blogu` Lu` Sorin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Interviu cu Deepside Deejays

Dacă doriţi să ştiţi cum a luat fiinţă proiectul Deepside Deejays, de ce atuuri ai nevoie ca să te apuci...

Închide