22
Sep
2015

Strongbow Appletone Party – cel mai original party

A trecut ceva timp de când nu am mai scris pe acest blog şi s-a cam aşternut praful. Odată cu venirea toamnei, am decis să-mi reiau activitatea şi să scriu într-un ritm constant şi mai des, evident. Şi o sa încep cu un scurt articol despre evenimente, party-uri şi organizarea lor. Despre distracţie, fain subiect de a relua activitatea pe blog.

Bun, să nu o mai lungim. Pe 17 septembrie, am participat la Strongbow Appletone Party, cel mai original party de până acum. Evenimentul a avut loc în Livada Urbană, la culesul merelor, iar atmosfera a fost întreţinută de Subcarpaţi & Argatu. Nu a fost club de fiţe, nu a fost în centrul Bucureştiului, dar acest lucru nu i-a împiedicat pe invitaţi (presă, bloggerii, personalităţi) să vină în număr cât mai mare.

Vă puteţi imagina o petrecere într-o livadă? Mi-a fost greu să-mi imaginez până nu am participat şi am văzut cu ochii mei. Băutura de bază a fost cidrul de mere (evident) Strongbow, muzica bună (cu toate că nu sunt fan Subcarpaţi), la fel şi preparatele culinare.

Am apreciat organizarea acestui eveniment prin originalitate, plasara produsului în mediul natural, fără tocuri şi parada modei. Să tot fie astfel de evenimente!

You may also like

iPhone 5 – câteva păreri de la un uilizator de Android
Apple a lansat The New iPad
Pana unde merge snobismul???
Apple iPad si succesul?

4 Responses

  1. Nu stiu de ce bautura asta nu si-a facut aparitia de mai mult timp pe la noi, sau nu stiu de ce am auzit eu de ea doar de atat de putin timp. Are un gust foarte bun, nu seamana cu nimic din ce am mai baut pana acum.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Cumperi online şi plăteşti cu credit online-online

Nu de puţine ori am simţit nevoia să comand online un anumit produs, dar nu aveam banii necesari. Am căutat...

Închide