Sudoku Online

Mai nou, m-am apucat sa ma joc SUDOKU pe internet. Prima data l-am jucat acum 2-3 ani, l-am gasit intr-o revista, apoi cand luam ziarele Compact(care nu mai este) si acum il joc online. Il puteti juca si voi.


Regulamentul jocului e simplu:

Grila jocului este un patrat de noua pe noua casute, subdivizat in tot atatea patrate identice, numite regiuni (vedeti figura). Regula jocului este simpla: fiecare rand, coloana sau regiune nu trebuie sa contina decat o data cifrele de la unu la noua. Formulat altfel, fiecare ansamblu trebuie sa contina cifrele de la unu la noua o singura data.

Il puteti juca si pe jocuri.itbox.ro

5 păreri la “Sudoku Online

  1. Bancheru

    Hai ca mai facut curios, deci cifrele de la 1 la 9 trebuie sa apara o singura data pe un rand, o coloana sau intr-o regiune? Si un rand e format din toate cele 9 patratele?

  2. Sorin Autor articol

    deci in fiecare patratel trebuie sa existe o singura data cifrele de la 1 la 9. La fel pe coloana orizontala si verticala.

  3. Mariuskl

    Cand mergeam pe tren trebuia neaparat sa am si o carticica cu sudoku, altfel ma plictiseam groaznic. Unul usor imi ia in jur de 10 minute daca sunt concentrat. Dar acum depinde…. 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *