15
Ian
2009

Sunt fan – Trasniti din Nato

Trasniti din Nato

O recunosc si nu-mi este rusine, sunt fan „Trasniti din Nato„. Ii urmaresc inca de pe vremea cand erau „Trasniti in Nato„. Este singurul serial de comedie ce ruleaza pe posturile nationale de televiziune, mai exact pe Prima TV, urmarit de mine episod cu episod. Mai urmaresc Mondenii (Prima TV) si Vacanta Mare (Kanal D) dar numai cand se nimereste.

Cei opt actori principali din „Trasniti din Nato” m-au inveselit de multe ori. Nu putine au fost momentele cand eram trist si urmarind un episod „Trazniti din Nato” am fost mai vesel. Mereu vin cu ceva nou si niciodata nu te plictisesti cand te uiti la ei. Sunt zile cand revad episoade din „Trasniti din Nato” si de 2, 3 ori si nu ma satur.

Si aici puteti urmarii cateva episoade extraordinare…

You may also like

România bugetară intră în grevă
În mintea Ericăi & Clara Sheller – pe Hallmark Channel
E criza in Romania?
Web-Club – Future of Online Video

7 Responses

  1. Freddy NrG

    Si eu sunt FAN bruneta din „Trasniti in Nato” ! Oare ea nu poate fi o FANA de a mea ?! Si uite asa sa ne unim „FANIILE” ;))

  2. TRAZNITI DIN NATO e cel mai comic din toate filmele care sau realizat. Eu sunt fanul numarul unu si imi place foarte mult. Bafta in continuare si cum se spune la teatru rupeti un picior!

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Avem si soferi chiori

In traficul din capitala sunt si soferi chiori. Cred ca din cauza asta, avem asemenea trafic "ordonat". Pe soseaua Giurgiului,...

Închide