You may also like

Disparitia Bigger Group si efectele ei
Salariu, salariu, cat vrei salariu?
Site sau blog?

6 Responses

 1. Bibi

  Pentru cineva care spune ca e un fel de PR Manager, ar trebui ca postarile de pe blog sa arate mai ingrijit si ma refer la cuvinte care au nevoie de doi „i” la sfarsit, cuvinte lipsa in propozitie si altele asemenea… Pe de alta parte, CEO Management e un pleonasm, caci fiind CEO esti (parte din) management. CEO vine de la Chief Executive Officer, iar acest personaj este intr-adevar, directorul executiv al unei companii. Mult succes in continuare!

 2. @Bibi ai dreptate. Sunt neatent si grabit. Fac si greseli gramaticale, multe din neatentie. Tot zic ca voi deveni mai calm, mai atent si mai ordonat pe acest blog. Sper sa si reusesc. Mersi

 3. Tot Bibi

  @Sorin: mi-am dat seama ca asta e cauza si nici nu mi-am imaginat vreo secunda ca n-ai stii sa scrii. Dar am si eu o meteahna: ma incurc in detalii. Pentru ca (iti dau in engleza, asta e) „God is in the details”… Sper ca vei gasi o slujba care sa-ti placa!

 4. lolek

  Bibi, daca esti asa de mare zmau, trebuia sa scrii „n-ai sti”, nicidecum „n-ai stii”. Si eu ma incurc in detalii…

 5. Dora

  Sorin, ideea ta e foarte buna si imi pare rau ca nu ai dezvoltat-o (eu chiar asa am dat de blogul tau, cautand account manager). La un moment dat, disperata ca ma voi pierde in valtoarea de titulaturi pompoase, mi-am facut un repertoar in care ma grabeam sa trec repejor tot ceea ce aparea nou ca denumire (nou, pentru mine, ai inteles). La un moment dat, pentru ca m-am lenevit, am abandonat (ca si tine) repertoarul. Deranjul cred ca este unul singur: pierderea contactului cu substanta domeniului. Adica tot ceea ce are legatura cu competenta. Cum si noi cautam titulaturi (vezi bine, imi asum eul epigonic, chiar daca nu ma revendic de la specia „trendistilor”) si angajatorii ne ofera asijderea: doar titulaturi. Nu insist, pentru ca nu acesta este subiectul: ce se ascunde cel mai adesea in spatele lor. Insa, una peste alta, vorba lui Manolescu, este deranjanta aceasta goana nebuna in care te lasi prins, cel mai adesea, dupa actualizari de joburi care nici nu sunt cuprinse in COR (Codul ocupatiiilor din Romania) si care raman pana la urma niste titulaturi si atat.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Cateva din blogosfera

- Etherfast ne vorbeste despre Războiul între generaţii - mereu a existat - Blogatu ne cere o parere despre tema...

Închide