4
Sep
2012

Sunt la şcoala de vară GPeC 2012

Ştiu că sună ciudat, dar de mâine şi până pe 10 septembrie sunt la Şcoala de Vară GPeC 2012. Pentru noi vara s-a prelungit cu încă 10-15 zile:) şi începem şcoala mai repede ca restul lumii.

Dacă aveţi treabă cu mine, în zilele următoare mă găsiţi cazat la Pensiunea Podul Turcului, situată în Moeciu de Jos, pe Strada Principala nr. 441B, jud. Braşov. Locul de desfăşurare a fost ales în aşa fel încât să fie aproximativ în centrul ţării pentru ca oricine (fie ca este din Bucureşti sau din provincie) să poată ajunge cu uşurinţă. În plus, este şi o gură de aer curat de munte ca să gândim la rece!

Eu voi fi unul dintre cei 4 bloggeri (Lavinia Biberi, iYli, George Hari Popescu şi subsemnatul) prezenţi pentru a vă informa cum e cu online-ul, comerţul online, magazinele online etc. Sper să avem internet şi să pot face un live blogging aşa cum n-am mai făcut de mult. Promit să nu dau tot din casă!:)

You may also like

Valentin Radu, CEO Marketizator, te asteapta pe 27 Noiembrie la GPeC
F64 şi investitorul străin – cu bune şi rele
Consultanţă gratuită în e-commerce de la plummedia.ro
Şcoala de Vară GPeC – ediţia 2012 – concluzii

4 Responses

  1. Pingback : Trenduri in email marketing si Google AdWords- Scoala GPec | iYli

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
McDonald’s Romană – un nou concept în România

McDonald’s Romană s-a redeschis după câteva zile de renovare. Acesta a fost decorat în LIM Extreme - conceptul inedit care...

Închide