26
Apr
2009

Sunt şi zile…

Când nu ai chef de nimic, nu-ţi merg „rotiţele”, nu poţi să legi 2 acţiuni consecutive. Exact o astfel de zi am avut astăzi. Cu toate că nu mi-am dorit aşa ceva, se pare că s-a întâmplat. Astăzi am lenevit în speranţa că va veni momentul când voi avea chef să fac ceva.

Cu greu am găsit ceva energie să „aberez” pe blog şi să mai fac şi alte activităţi. Eu am dat vina pe vremea asta morocănoasă de afară, poate şi oboseala acumulată şi-a spus cuvântul. Mâine sper să fiu în formă pentru că am mult de muncă şi nu vreau să dezamăgesc pe nimeni. Sper ca măcar voi aţi fost mai activi şi plini de energie.

You may also like

În adolescență…
Ce facem cu superficialitatea şi generalizarea?
Şi el are telefon
Problemele cotidiene

5 Responses

  1. Nooo, pe innoureala asta? In nici un caz… Am stat in pat inmtins si i-am facut concurenta pisoiului! 😉
    P.S. Postul care a aparut era scris de ieri! 😉

  2. Am zile si zile. Senine, inorate, ploioase. Vesele, triste, ingandurate. Le fac insa snur si le pun la gat. Ma distrez uneori pe seama lor si ele imi bat obrazul. Atunci ma sesizez si ma penalizez. Ma inchid in mine si le las sa curga, fara sa le mai dau importanta.
    Ele insa vin dupa mine, ma cauta. Caci asa cum sunt eu, chiar si cand rad de ele, tot le sunt draga. Ca le vorbesc si le descant. Nu toata lumea le da importanta pe care eu le-o acord. Eu respect doamnele, si cum «ziua» este o substanta feminina, unica si palpabila, ma plec cu duiosie.
    As vrea uneori sa devina si ele mai darnice. Imi dau doar 24. As fi vrut mai multe. Ore, ore si iar ore. Nu am niciodata timp sa termin ce-am inceput. Suntem prietene, asa cred. O sa le rog sa-mi mai prelungeasca ziua, doar pentru mine. Si nu mereu. Doar atunci cand am nevoie. Nu se poate sa ma lase la greu. Si le voi fi recunoscatoare. Le voi sadi cunune si inalta troite. Doar sa-mi lase timpul de partea mea. Si nu mereu. Doar atunci cand am nevoie…

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
A fost cutremur

Ieri, 25 aprilie 2009, un cutremur de 5.3 grade pe scara Richter a zguduit România. După spusele unui cetăţean, cutremurul...

Închide