tarom

TAROM organizează o călătorie în culise pentru public

După „Ziua porţilor deschise la TAROM„, un eveniment organizat doar pentru presă şi bloggeri, TAROM anunţă evenimentul „Călătorie în culisele TAROM”, care va fi organizat pentru public în data de 10 februarie 2012, pe Aeroportul Naţional Henri Coandă, Otopeni.

Operatorul aerian român îşi va deschide porţile pentru public şi va prezenta etapele de zbor mai puţin cunoscute pasagerilor, de la sesiunea de briefing la verificările privind siguranţa şi calitatea zborului, până la programele de întreţinere şi etapele de verificare tehnică a fiecărei aeronave înainte de zbor.

Un grup de 20 de participanţi va fi selectat pentru vizita în culisele TAROM, printr-un concurs desfăşurat pe pagina oficială de Facebook a companiei TAROM, www.facebook.com/tarom.ro. Procesul de selecţie a participanţilor se va face exclusiv pe Facebook.

Nu intru în detalii cu privire la acest concurs. Mai multe informaţii găsiţi pe pagina de facebook a companiei Tarom – regulament şi modalitatea de participare. Însă vreau să vă sfătuiesc să participaţi la concurs şi, dacă o să fiţi printre câştigători, să mergeţi să vizitaţi. Pot spune că vizita din toamnă mi-a schimbat percepţia faţă de avioane, zbor, siguranţă şi chiar mi-a trezit o nouă pasiune. Succes tuturor!:)

P.S. Vedeţi că la concurs aveţi de răspuns la câteva întrebări. O parte din răspunsuri se regăsesc şi în postarea mea de la vizita din toamnă în culisele TAROM!:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *