13
Aug
2009

Telefonul-ceas LG GD910

De mult vroiam să ajung un James Bond de România. Cu noul telefonul-ceas LG GD910, visul se poate împlini. Am avut ocazia să mă joc cu mai multe modele şi imitaţii de telefoane cu ceas sau ceasuri cu telefon, dar LG GD910 este altfel, inspiră calitate, eleganţă şi performanţă. A strâns mii de fani şi a atras privirile curioase ale vizitatorilor pe la evenimentele it&c la care a fost expus. Chiar şi cei mai influenţi oameni de afaceri din lume au probat acest gadget.

Se evidenţiază prin tehnologia de ultimă generaţie şi a specificatiilor tehnice. LG GD910 are un ecran de 1.43inch tactil, este compatibil HSDPA 7.2 Mbps, are cameră video încorporată, Bluetooth, MP3, cronometru, rezistent la apa etc.

Este lansat în exclusivitate în oferta Orange România. Cei ce doresc să intre în posesia acestui gadget, îl pot cumpăra de la Orange concept store la un preţ de pornire de 449 EUR (cu TVA) (1). Vă daţi seama câţi James Bond o să vedem prin oraş?

1- trebuie sa va faceti si abonament de 20 de euro/luna timp de 2 ani. La liber, adica fara abonament, este 849 EUR (cu TVA).

You may also like

Noile modele superioare de televizoare LG oferă opțiuni diferențiate de home entertainment şi noua platformă webOS pentru Smart TV
LG 55EA9800 – televizorul cu ecran curbat şi tehnologia LG WRGB OLED
LG Optimus G lansat în România
LG EA93 cu ecran cinematic

3 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Ploaia de stele – Ploaia Perseidelor

În noaptea asta cică e ploaie de stele. Nu vă gândiţi că nu pică stelele din ceruri, nu. E vorba...

Închide