6
Iul
2009

Telefonul meu are toc

Din cauza faptul că mi-am purtat telefonul în buzunare, s-a tocit carcasa foarte mult şi s-a zgâriat ecranul. Ca atare am luat măsuri înainte să mă trezesc că trebuie să schimb ceva la el. Mi-am comandat o husa toc piele pentru Nokia N72 de la www.husepiele.ro. Chiar dacă pare puţin demodat fenomenul, am început să-mi port telefonul la curea:).

De ce prefer o husă toc piele? Pentru că:
– nu se mai zgărie;
– nu mă incomodează la mers;
– e mai uşor de utilizat, nu mai stau să-mi bag mâna până la cot în buzunare să-mi scot telefonul (depinde de vestimentatie);

Ca dezavantaj e unul singur şi anume că trebuie să-mi port tricourile peste toc şi se văd cam aiurea. Asta în cazul meu că am N72, dar cei care au alte mărci de telefoane poate nu se vor lovi de acest dezavantaj.

Legat de tocul din piele, vă pot spune că este confecţionat manual în Spania de către firma PIEL FRAMA şi are un design deosebit clasic. Al meu este asemanator cu cel de la N96.

You may also like

Şi el are telefon
Cel mai scump iPhone
Desfasuratorul
LG KP500 – cel mai ieftin telefon cu touchscreen

2 Responses

  1. Fara o husa sau un toc telefonul se toceste repede. Am un nokia 7373 luat in rate ( acum 1an jumatate era vreo 10 mil si nu imi permiteam sa dau toti bani odata) inca platesc rate la el dar arata de parca are 4 ani:-<. Mai naspa e ca daca vreau sa imi schimb fata costa 1 mil si nici nu mai are modelul meu roz :((

  2. Vasi

    Atentie! Daca tocul e cu inchidere pe magnet si ai telefon nokia pe slide, cand il bagi se deblocheaza tastatura! Se blocheaza la loc dupa aia. In rest n-ar fi probleme, magnetii fiind foarte mici!

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
La piaţă

Îmi place să merg la cumpărături, să fac piaţa, să colind magazinele, să vorbesc cu oamenii. Mi-am făcut un obicei...

Închide