27
Noi
2011

Terra Park – o glumă ieftină

Cel mai mare parc de distracţii s-a dovedit a fi cel mai mic. Cred că în Tineretului avem parte de mai multe maşinării şi distracţie, totul la un preţ mult mai accesibil. Terra Park este un loc unde s-au luat câteva carusele interesante şi s-au aruncat la întâmplare. Totul e foarte înghesuit, fără prea multe accesorii prin jur.


Curajoşii: Mariciu, Marius, Mary şi Mihaela

Sala de mese şi zona de relaxare este o hală imensă, iar mâncărurile internaţionale sunt tradiţionale româneşti – mici, grătare, mămăliguţă. Senzaţia de „împinge tava” ca la cantină nu lipseşte din peisaj. Doar câteva maşinării pentru copii îţi amintesc că te afli într-un parc de distracţii.

O problemă importantă ţine de cum ajungi la Terra Park. Nu sunt indicatoare de îndrumare şi orientare. Dacă nu caşti bine ochii, rişti să te plimbi pe bulevardul Timişoara mult şi bine.

Şi cum e posibil să deschizi un parc pentru distracţie iarna şi încă nefinisat? Nici măcar un patinoar nu are. Să înţeleg că în scurt timp se va închide pentru hibernare? Zvonurile spun că se va închide de tot pentru că nu s-au achitat caruselele. Deci unde este acel Terra Park mult lăudat?

Pentru organizatori, aş da câteva idei:
– reclamă mai agresivă;
– indicatoare;
– băncuţe în părculeţul din faţa halei;
– zona de mese ceva mai „caldă”, mâncăruri mai bine pregătite şi diversificate;
– Vată de zahăr pe aleile dintre carusele, ceva chips-uri de ronţăit etc

You may also like

Poze Zilele Bucureştiului 2012
„La Plajă” din 14 august în Divertiland Multi Entertainment Park
Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri – Bucharest KoolHunt 2012
Bucureştiul văzut de sus

4 Responses

  1. Pingback : Terra Park - senzaţii tari în Militari @ Mariciu.ro

  2. Noroc ca am citit la tine review-ul, ca aveam de gand zilele astea sa imi iau familionul si sa ii car degeaba pana acolo. Asa ca ma voi duce4 in Tineretului, cum bine ai spus si tu! 😉

  3. Nu Sorinica tata, nu cred ca imi va placea dupa toae neajunsurile prezentate de tine. Vom mai astepta sa apara niste parcuri din astea realmente distractive!

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Bitdefender Antivirus Free Edition oficial doar în România

Astăzi, Bitdefender a strâns presa la o discuţie despre noul serviciu - Bitdefender Antivirus Free Edition. Eu n-am mai reuşit...

Închide